Vacature: Lid sponsorcommissie

Locatie: thuis
Aantal uur: 5 (maandelijks)
Contactpersoon: Pleun van Gelderen / Maarten Janssen

Sponsorinkomsten zijn naast contributies en kantineopbrengsten een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging. Als lid van de sponsorcommissie ben je de verbindende schakel tussen de verschillende nieuwe en/of bestaande sponsoren en de vereniging DFC. Dankzij deze aanvullende fondsen kunnen we contributies betaalbaar houden en onze doelstellingen op zowel sportief als sociaal gebied realiseren.

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor alle ‘commerciele activiteiten’ van de vereniging. Dit om wildgroei van sponsoring tegen te gaan, de belangen van bestaande sponsoren te beschermen en uniformiteit te hebben binnen DFC. De sponsorcommissie heeft tot doel om de onderlinge contacten tussen de sponsoren onderling en de vereniging te bevorderen; onder andere door het jaarlijks organiseren van sponsor-evenement om te netwerken.

We zijn op zoek naar een commercieel iemand die enthousiast en bereid is om actief sponsoren te werven binnen het uitstralingsgebied van de vereniging. Heb je creatieve ideeen op het gebied van sportsponsoring (voor de sponsor, maar natuurlijk ook voor DFC)? Dan zijn we uiteraard erg benieuwd en luisteren we graag!

Je kunt zelf bepalen op welke momenten je contact met de sponsoren onderhoudt. De sponsorcommissie komt gemiddeld 1 keer per 4 weken bij elkaar om de voortgang te bespreken en de werkzaamheden met elkaar te verdelen.

Ben jij bereid om DFC te helpen of heb je vragen? Neem dan gelijk even contact met ons op.
Klik hier om te reageren

Klik hier om terug te keren naar alle vacatures


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com