Laatste nieuws

Week vd scheidsrechter, DFC jeugd bedankt Marlon de Souza en Joop Hartman

3 oktober 2022 22x bekeken, Geen reacties »

Het is bij de KNVB de week van de scheidsrechter. Zonder een scheids geen wedstrijd. De jeugd van DFC heeft een groot gebrek aan scheidsrechters, maar toch staan er wekelijks een aantal mannen klaar voor onze jeugd. 2 van deze ... Lees verder»

DFC beleeft droom start van competitie.

1 oktober 2022 47x bekeken, Geen reacties »

Ook de 2e competitie wedstrijd was een driepunter voor DFC, en zorgt ervoor dat de roodwitte brigade ( op basis van doelsaldo ) de koploper is. Dat het doelsaldo veel hoger had kunnen zijn, had te maken met de gebrekkige ... Lees verder»

JO12 laat zien wat team werk is !!!

1 oktober 2022 38x bekeken, 1 reactie »

De titel zegt al genoeg, wat een team werk hebben we vandaag van de JO12 gezien. Als het team zo speelt, is het een genot om hier trainer van te zijn. Na de mooie overwinning verleden week , was er ... Lees verder»

balsponsor DFC – Rhoon : 4cats

28 september 2022 32x bekeken, Geen reacties »

De balsponsor voor zaterdag 1 Oktober bij DFC – Rhoon is :  4Cats 4Cats is de praktijk van Miranda Geerlings voor Gedragstherapie & Verzorging voor katten , voor de verzorging heeft Miranda in Wijngaarden , nabij Dordrecht , een volledig ... Lees verder»

JO13 heeft patent op 7-1 thuis winst partijen.

24 september 2022 66x bekeken, 1 reactie »

Na een valse start uit bij Dubbeldam en een 7-1 winst thuis tegen Wieldrecht, was er vandaag weer een thuiswedstrijd en deze keer tegen Oranje Wit. Het werd weer een 7-1 overwinning. De ploeg van Raymond en Colin had afgelopen ... Lees verder»

3 x is scheepsrecht voor JO12

24 september 2022 37x bekeken, Geen reacties »

Na 2 nederlagen, zijn we gebrand op een goed resultaat vandaag uit bij Oranje Wit. Alhoewel terugkijken nooit zin heeft, werd er vooraf toch even besproken waar we het de laatste 2 weken hebben laten liggen….. inzet !! De trainers ... Lees verder»

JO12 heeft de smaak nog niet te pakken.

18 september 2022 41x bekeken, Geen reacties »

De JO12 is na 2 wedstrijden spelen nog steeds puntloos in de competitie. Nadat we verleden week verloren op inzet van Papendrecht, hadden we de hoop gevestigd op een bekende tegenstander, EBOH. Al 3 seizoenen komen we dezelfde ploeg en ... Lees verder»

balsponsor DFC – Drechtstreek : Kazerne Dordrecht

14 september 2022 63x bekeken, Geen reacties »

De balsponsor voor de beker wedstrijd DFC – Drechtstreek is discotheek Kazerne KAZERNE Dordrecht is de discotheek van Dordrecht en omstreken. We programmeren unieke evenementen met beste DJ’s. Zo zorgen we ervoor dat je ieder weekend kunt uitgaan in Dordrecht ... Lees verder»

Help de jeugd en kom eens fluiten !!

12 september 2022 72x bekeken, Geen reacties »

Elke week zijn ze weer hard nodig op het veld, de scheidsrechters. Ook de jeugd van DFC heeft een tekort aan scheidsrechters , en het gebeurd zelfs wel eens dat we een wedstrijd niet kunnen laten doorgaan omdat er niemand ... Lees verder»

Klaverjassen per 30 september weer van start

12 september 2022 164x bekeken, Geen reacties »

Vrienden en vriendinnen. Dankzij diverse toezeggingen uit onze leden die genegen waren een steentje bijdragen in de organisatie, hebben wij besloten het kaarten weer op te pakken. Vanwege Corona werden wij helaas genoodzaakt de deuren van ons clubgebouw te sluiten. ... Lees verder»

DFC zoekt jeugd trainers.

12 september 2022 324x bekeken, Geen reacties »

DFC zoekt voor het nieuwe seizoen , trainers voor verschillende teams uit de bovenbouw. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en ambitieuze trainers die zorgdragen voor de trainingen op dinsdag- en donderdagavond en de begeleiding bij de wedstrijd op zaterdag. ... Lees verder»

balsponsor DFC – Hardinxveld : Mark van der Ende

31 augustus 2022 95x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor balsponsor DFC – Hardinxveld : Mark van der Ende

De balsponsor voor de bekerwedsrtrijd DFC – Hardinxvled is Mark van der Ende. Mark is al jaren een vertrouwd gezicht bij DFC, en sinds dit jaar maakt hij deel uit van het begeleidings team van DFC Lees verder»

Peter de Roo ( 67 jaar ) overleden

17 juni 2022 433x bekeken, 1 reactie »

Gisteren bereikte ons het droevige nieuws, dat Peter de Roo op 67e jarige leeftijd is overleden. Peter heeft niet alleen zijn verdiensten op het veld gehad, maar ook naast het veld heeft Peter veel voor DFC kunnen betekenen, doordat hij ... Lees verder»

Jan Klijnjan ( 77 jaar) overleden

17 juni 2022 201x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jan Klijnjan ( 77 jaar) overleden

Zojuist bereikte ons het trieste nieuws dat Jan Klijnjan op 77-jarige leeftijd is overleden. Jan maakte op 16-jarige leeftijd reeds zijn debuut voor DFC in het betaalde voetbal. Dat Jan Klijnjan talentvol was bleek wel uit het feit dat hij ... Lees verder»

Jubilaris speld 40 jaar lid

13 juni 2022 191x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jubilaris speld 40 jaar lid

Naast de spelden voor 25 jaar lid, was er ook groep leden die vandaag de speld kreeg voor hun 40 jarig lidmaatschap. Cees vd Sluis ontbrak vandaag. De overige personen waren wel aanwezig, en kregen uit handen van Anne en ... Lees verder»

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com