Vacaturebank

Bij DFC is iedereen welkom om lid te worden om op zijn eigen niveau – prestatiegericht of recreatief – de voetbalsport te beleven. Al sinds 1883 zetten vrijwilligers zich in om onze doelstelling te realiseren, om met elkaar onze club te versterken en te zorgen voor een prettige verenigingssfeer. Om onze vereniging optimaal te laten functioneren doen we een dringend beroep op onze leden, ouders, opa’s en oma’s, wellicht buurmannen en -vrouwen om zich beschikbaar te stellen voor het verrichten van enkele werkzaamheden voor onze prachtige vereniging. En niet onbelangrijk: dankzij onze vrijwilligers houden we eveneens de contributie betaalbaar.

Uiteraard hebben wij er begrip voor, dat beschikbaarstelling afhankelijk is van persoonlijke omstandigheden, maar “vele handen maken licht werk”. Vrijwilligerswerk is er voor iedereen en iedereen heeft ook zijn eigen redenen om vrijwilligerswerk te gaan doen. Bij DFC leer je altijd nieuwe mensen kennen en kan je zinvol bezig zijn voor de Dordtse samenleving. Daarnaast geeft het je ook de mogelijkheid om je eigen vaardigheden te ontwikkelen en nuttige werkervaring op te doen om je cv uit te breiden.

Hieronder zie je een overzicht van de actuele vacatures. Klik op de titel van een vacature om er meer informatie over te krijgen en om direct te reageren. Het is leuk om te doen en je zou onze club daar echt ontzettend mee helpen!

Verwante categorieën

ICT, Kantine

Vacatures (2) Locatie Aantal uur
Bardienst kantine 3 (in overleg)

Om iedereen van wat te drinken voor, tijdens en na de trainingen en/of wedstrijden te voorzien zijn we op zoek naar mensen die een paar uurtjes hiervoor vrij willen maken. Het gaat om het inschenken van drankjes (frisdrankje, biertje, appelsapje, etc.) en het afrekenen hiervan. Ervaring in de horeca of achter de bar is zeker geen vereiste. Uiteraard zullen we je hierbij begeleiden als dat gewenst is. In de kantine is er altijd wat te doen en je ontmoet veel (nieuwe) mensen om eventueel een gezellig praatje mee te maken.

Webdeveloper thuis 4 (maandelijks)

De website van DFC is het communicatiekanaal van de verenging richting bestaande leden en mogelijk nieuwe leden. Daarnaast is het een uithangbord richting sponsoren en andere verenigingen. Help jij mee om de website van DFC verder te verbeteren en bereikbaar te houden?

Staat de functie die je in gedachte had er niet bij, maar wil je toch graag iets doen voor DFC? Dan vragen wij je contact met ons op te nemen via vrijwilligers@dfc-dordrecht.nl.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com