Zelf stukjes schrijven?

Een website blijft niet vanzelf interessant. Het is een constante uitdaging om de website van DFC actueel en levend te houden. Helaas is het voor de redactie van de website niet mogelijk om alle wedstrijden van onze elftallen te bezoeken, maar gelukkig kunt u ook zelf een bijdrage leveren.

Deze website maakt gebruikt van het WordPress platform. Dat is een laagdrempelig systeem waarmee iedereen – zelfs die personen met weinig tot geen computerkennis – een verslag voor deze website kan inleveren. Ook het toevoegen van foto’s aan een verslag is kinderspel.

Wanneer u klaar bent met schrijven en het toevoegen van foto’s slaat u het verslag in het systeem op ter beoordeling. Een webredacteur ‘scant’ uw verslag op kwetsende en discriminerende opmerkingen. De website is tenslotte het uithangbord van de vereniging naar de buitenwereld. Ongepast taalgebruik past niet bij een vereniging als DFC. Wordt u verslag ‘goedgekeurd’, dan is het daarna direct zichtbaar op de website.

Om een verslag te kunnen insturen dient u zich eerst te registreren via onderstaand formulier. Een redacteur maakt vervolgens uw account aan. Per e-mail ontvangt u  het wachtwoord. Daarna kunt u direct aan de slag.

Achternaam (verplicht)

Tussenvoegsel

Voornaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Waar gaat u over schrijven

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com