Programma en uitslagen

Week vd scheidsrechter, DFC jeugd bedankt Marlon de Souza en Joop Hartman3 oktober 2022
Geen reacties »

Het is bij de KNVB de week van de scheidsrechter. Zonder een scheids geen wedstrijd. De jeugd van DFC heeft een groot gebrek aan scheidsrechters, maar toch staan er wekelijks een aantal mannen klaar voor onze jeugd. 2 van deze … Lees verder »

DFC beleeft droom start van competitie.1 oktober 2022
Geen reacties »

Ook de 2e competitie wedstrijd was een driepunter voor DFC, en zorgt ervoor dat de roodwitte brigade ( op basis van doelsaldo ) de koploper is. Dat het doelsaldo veel hoger had kunnen zijn, had te maken met de gebrekkige … Lees verder »

JO12 laat zien wat team werk is !!!1 oktober 2022
1 reactie »

De titel zegt al genoeg, wat een team werk hebben we vandaag van de JO12 gezien. Als het team zo speelt, is het een genot om hier trainer van te zijn. Na de mooie overwinning verleden week , was er … Lees verder »

balsponsor DFC – Rhoon : 4cats28 september 2022
Geen reacties »

De balsponsor voor zaterdag 1 Oktober bij DFC – Rhoon is :  4Cats 4Cats is de praktijk van Miranda Geerlings voor Gedragstherapie & Verzorging voor katten , voor de verzorging heeft Miranda in Wijngaarden , nabij Dordrecht , een volledig … Lees verder »

JO13 heeft patent op 7-1 thuis winst partijen.24 september 2022
1 reactie »

Na een valse start uit bij Dubbeldam en een 7-1 winst thuis tegen Wieldrecht, was er vandaag weer een thuiswedstrijd en deze keer tegen Oranje Wit. Het werd weer een 7-1 overwinning. De ploeg van Raymond en Colin had afgelopen … Lees verder »

3 x is scheepsrecht voor JO1224 september 2022
Geen reacties »

Na 2 nederlagen, zijn we gebrand op een goed resultaat vandaag uit bij Oranje Wit. Alhoewel terugkijken nooit zin heeft, werd er vooraf toch even besproken waar we het de laatste 2 weken hebben laten liggen….. inzet !! De trainers … Lees verder »

JO12 heeft de smaak nog niet te pakken.18 september 2022
Geen reacties »

De JO12 is na 2 wedstrijden spelen nog steeds puntloos in de competitie. Nadat we verleden week verloren op inzet van Papendrecht, hadden we de hoop gevestigd op een bekende tegenstander, EBOH. Al 3 seizoenen komen we dezelfde ploeg en … Lees verder »

balsponsor DFC – Drechtstreek : Kazerne Dordrecht14 september 2022
Geen reacties »

De balsponsor voor de beker wedstrijd DFC – Drechtstreek is discotheek Kazerne KAZERNE Dordrecht is de discotheek van Dordrecht en omstreken. We programmeren unieke evenementen met beste DJ’s. Zo zorgen we ervoor dat je ieder weekend kunt uitgaan in Dordrecht … Lees verder »

Help de jeugd en kom eens fluiten !!12 september 2022
Geen reacties »

Elke week zijn ze weer hard nodig op het veld, de scheidsrechters. Ook de jeugd van DFC heeft een tekort aan scheidsrechters , en het gebeurd zelfs wel eens dat we een wedstrijd niet kunnen laten doorgaan omdat er niemand … Lees verder »

Klaverjassen per 30 september weer van start12 september 2022
Geen reacties »

Vrienden en vriendinnen. Dankzij diverse toezeggingen uit onze leden die genegen waren een steentje bijdragen in de organisatie, hebben wij besloten het kaarten weer op te pakken. Vanwege Corona werden wij helaas genoodzaakt de deuren van ons clubgebouw te sluiten. … Lees verder »

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com