Programma en uitslagen

Aanmelden paaskamp gestart15 oktober 2021
Reacties uitgeschakeld voor Aanmelden paaskamp gestart

Na de bekendmaking van het nieuwe thema Back to the Jungle, start vandaag de aanmelding. Zoals voorgaande jaren gaat het aanmelden digitaal door uw gegevens hieronder in te vullen. U zult dan een reactie terug ontvangen van ons mbt de … Lees verder »

Training schema15 januari 2022
Geen reacties »

Nu de mogelijkheid weer aanwezig is om buiten te trainen, hierbij als herinnering het schema per team en voor de veldindeling Lees verder »

MARLON KRAMER IS DFC11 januari 2022
Geen reacties »

Centrale verdediger Marlon Kramer denkt nog niet aan stoppen en leidt ook komend seizoen de defensie van DFC. De aanvoeder gaat altijd vooraan in de strijd. Hij is met zijn winnaarsmentaliteit een belangrijke schakel en gaat geen duel uit de … Lees verder »

RUBEN DIJKEMA VERLENGT BIJ DFC10 januari 2022
Geen reacties »

Controlerende middenvelder Ruben Dijkema speelt ook komend seizoen voor DFC. Het zal dan zijn 5e seizoen worden aan de Reeweg-Oost. Ruben was voor de intreding van Corona de laatste speler van het jaar. Dat lijkt al weer lang geleden. Ruben … Lees verder »

LOWELL BARENDS SPEELT OOK KOMEND SEIZOEN VOOR DFC9 januari 2022
Geen reacties »

Lowell Barends zal ook komend seizoen het DFC shirt dragen. De middenvelder zal aan zijn 3e seizoen beginnen aan de Reeweg-Oost. Hopelijk weer eens een normaal seizoen zonder corona onderbrekingen. DFC is blij met de verlenging van Lowell Lees verder »

Peter Jiskoot ( 55 jaar ) overleden.7 januari 2022
Geen reacties »

Vandaag bereikte ons het trieste bericht, dat Peter Jiskoot op 55 jarige leeftijd is overleden. Peter is jaren geleden als scheidsrechter bij DFC binnen gewandeld en sindsdien nooit meer vertrokken bij DFC. Naast het fluiten van wedstrijden is Peter toegetreden … Lees verder »

Leon van der Sluijs verlengt ook contract.31 december 2021
Geen reacties »

In navolging van hoofdtrainer Danny Slegers, heeft de TC ook het contract verlengd met zijn assistent Leon van der Sluijs. Leon is sinds dit seizoen direct betrokken bij het 1e elftal, zowel op de training als bij de wedstrijd. Deze … Lees verder »

Jumbo kassabon actie gaat stoppen per 1 januari 2022.27 december 2021
Geen reacties »

Na 7 jaar Jumbo kassabonnen te hebben verzameld, zal per 1 januari 2022  deze verzameling beëindigen.  De familie Lemkes heeft dit middels eens schriftelijke mededeling ons laten weten. Dankzij diverse DFC-vrienden (ga geen namen noemen, want dan vergeet ik er … Lees verder »

DFC wenst U fijne feestdagen.23 december 2021
Geen reacties »

Het bestuur van DFC wenst een ieder fijne kerstdagen en een prettige jaarwisseling toe. Wij hopen U weer in goede gezondheid te ontmoeten in Lees verder »

De jeugd heeft weer winterstop, hoe staan we ervoor?23 december 2021
Geen reacties »

In mijn eerdere berichtgeving bij de start van het nieuwe seizoen, sprak ik de hoop nog uit dat we weer zouden terugkeren in de normale situatie met publiek langs de lijnen, helaas heeft dit door de bekende oorzaken niet zo … Lees verder »

JO11-2 strijdend ten onder tegen koploper21 december 2021
Reacties uitgeschakeld voor JO11-2 strijdend ten onder tegen koploper

Afgelopen zaterdag mocht de Jo11-2 op bezoek , in alle vroegte , bij koploper ASWH. Een bekend ploeg waar we het altijd lastig hebben , maar wel altijd goed voor de dag komen. We waren geheel compleet en gingen met … Lees verder »WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com