Programma en uitslagen

balsponsor DFC – Rhoon : 4cats28 september 2022
Geen reacties »

De balsponsor voor zaterdag 1 Oktober bij DFC – Rhoon is :  4Cats 4Cats is de praktijk van Miranda Geerlings voor Gedragstherapie & Verzorging voor katten , voor de verzorging heeft Miranda in Wijngaarden , nabij Dordrecht , een volledig … Lees verder »

JO13 heeft patent op 7-1 thuis winst partijen.24 september 2022
1 reactie »

Na een valse start uit bij Dubbeldam en een 7-1 winst thuis tegen Wieldrecht, was er vandaag weer een thuiswedstrijd en deze keer tegen Oranje Wit. Het werd weer een 7-1 overwinning. De ploeg van Raymond en Colin had afgelopen … Lees verder »

3 x is scheepsrecht voor JO1224 september 2022
Geen reacties »

Na 2 nederlagen, zijn we gebrand op een goed resultaat vandaag uit bij Oranje Wit. Alhoewel terugkijken nooit zin heeft, werd er vooraf toch even besproken waar we het de laatste 2 weken hebben laten liggen….. inzet !! De trainers … Lees verder »

JO12 heeft de smaak nog niet te pakken.18 september 2022
Geen reacties »

De JO12 is na 2 wedstrijden spelen nog steeds puntloos in de competitie. Nadat we verleden week verloren op inzet van Papendrecht, hadden we de hoop gevestigd op een bekende tegenstander, EBOH. Al 3 seizoenen komen we dezelfde ploeg en … Lees verder »

balsponsor DFC – Drechtstreek : Kazerne Dordrecht14 september 2022
Geen reacties »

De balsponsor voor de beker wedstrijd DFC – Drechtstreek is discotheek Kazerne KAZERNE Dordrecht is de discotheek van Dordrecht en omstreken. We programmeren unieke evenementen met beste DJ’s. Zo zorgen we ervoor dat je ieder weekend kunt uitgaan in Dordrecht … Lees verder »

Help de jeugd en kom eens fluiten !!12 september 2022
Geen reacties »

Elke week zijn ze weer hard nodig op het veld, de scheidsrechters. Ook de jeugd van DFC heeft een tekort aan scheidsrechters , en het gebeurd zelfs wel eens dat we een wedstrijd niet kunnen laten doorgaan omdat er niemand … Lees verder »

Klaverjassen per 30 september weer van start12 september 2022
Geen reacties »

Vrienden en vriendinnen. Dankzij diverse toezeggingen uit onze leden die genegen waren een steentje bijdragen in de organisatie, hebben wij besloten het kaarten weer op te pakken. Vanwege Corona werden wij helaas genoodzaakt de deuren van ons clubgebouw te sluiten. … Lees verder »

DFC zoekt jeugd trainers.12 september 2022
Geen reacties »

DFC zoekt voor het nieuwe seizoen , trainers voor verschillende teams uit de bovenbouw. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en ambitieuze trainers die zorgdragen voor de trainingen op dinsdag- en donderdagavond en de begeleiding bij de wedstrijd op zaterdag. … Lees verder »

balsponsor DFC – Hardinxveld : Mark van der Ende31 augustus 2022
Geen reacties »

De balsponsor voor de bekerwedsrtrijd DFC – Hardinxvled is Mark van der Ende. Mark is al jaren een vertrouwd gezicht bij DFC, en sinds dit jaar maakt hij deel uit van het begeleidings team van DFC Lees verder »

Peter de Roo ( 67 jaar ) overleden17 juni 2022
1 reactie »

Gisteren bereikte ons het droevige nieuws, dat Peter de Roo op 67e jarige leeftijd is overleden. Peter heeft niet alleen zijn verdiensten op het veld gehad, maar ook naast het veld heeft Peter veel voor DFC kunnen betekenen, doordat hij … Lees verder »

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com