Lidmaatschap opzeggen

Natuurlijk zien we het als vereniging liever niet gebeuren, maar indien je toch echt het lidmaatschap van DFC op wilt zeggen kan dat door onderstaande gegevens op te sturen naar : dfcleden@gmail.com.

Let op: het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni en u blijft, conform de statuten van de vereniging (artikel 6, sub 5a), dan ook het gehele verenigingsjaar contributieplichtig. Voor het opzeggen van het lidmaatschap geldt een opzegtermijn van één maand, d.w.z. dat een opzegging uiterlijk 31 mei bij de ledenadministratie binnen moet zijn om na dit seizoen geen lid meer te zijn van DFC. Bij een latere opzegging bent u ook het volgende voetbalseizoen weer lid van DFC en dus ook weer volledig contributieplichtig.

Wanneer je je lidmaatschap van DFC opzegt zullen er een aantal controles plaatsvinden:

  1. is alle contributie (en zijn ook eventuele boetes) betaald?
  2. zijn alle in bruikleen gegeven (sponsor)kleding en andere materialen (bijv. tas) ingeleverd? Er zal dus contact met de desbetreffende leider/trainer opgenomen worden.

Wanneer het antwoord op een van bovenstaande vragen ‘Nee’ is zal dit eerst opgelost moeten worden. Is het antwoord 2x ‘ja’ dan ontvang je van onze ledenadministrateur een bevestiging van je opzegging.

Gegevens welke opgestuurd dienen te worden naar dfcleden@gmail.com :

Naam
geboortedatum
adres (straatnaam, nr, postcode + plaats)
telefoonnummer
emailadres
huidig team
reden opzegging

Ik ga akkoord met deze uitschrijving. Ik begrijp dat, wanneer ik mijn lidmaatschap van DFC gedurende het seizoen beeindig, ik nog wel verplicht ben om de contributie voor het hele lopende voetbalseizoen te betalen conform de statuten van DFC (artikel 6, sub 5a)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com