Lid worden van DFC

Wat leuk dat je bij DFC lid wilt worden! Door onderstaand formulier in te vullen start je de inschrijfprocedure. Heb je in het verleden al eens bij een andere vereniging gevoetbald? Vermeld dan ook je KNVB nummer, deze kan je terugvinden in de KNVB Wedstrijdzaken app, onder het kopje Digitale pas.

Om lid te worden van DFC moet je dus onderstaand formulier invullen. Als je jonger dan 18 bent moeten je ouders dit voor jou doen. Je ontvangt als bevestiging van je lidmaatschap per mail een kopie van je aanmelding.

Bij DFC wordt de contributie via automatische incasso per kwartaal ge-incasseert. Je moet dus je volledige bankrekening (IBAN) nummer invullen. Zonder een geldig bankrekeningnummer kan je lidmaatschap niet worden voltooid.

Onze ledenadministrateur neemt vervolgens je aanmelding in verdere behandeling. Op deze pagina lees je hoe dat beoordelingsproces in zijn werk gaat. Je komt tenslotte om te voetballen en dan moet je natuurlijk wel kunnen spelen! Als alles in orde is maakt de ledenadministrateur je officieel lid van DFC. Je ontvangt hiervan een bevestiging. Is er een probleem met je aanmelding (bijv. de overschrijving vanaf een andere club is niet in orde of we kunnen je niet in een leeftijdsgroep plaatsen) dan laten we je dat natuurlijk zo spoedig mogelijk weten.

Heel veel plezier bij D.F.C.

Toestemmingsverklaring AVG – Algemene Verordening Gegevensbescherming
Met het invullen van dit aanmeldingsformulier geef ik DFC toestemming voor het publiceren van foto’s en/of filmpjes op de internet pagina van DFC, apps en social media zoals Instagram en Facebook en zichtbaar (op de schermen) in de kantine
Indien hier bezwaar tegen is , geef ik dit door via een aparte email aan dfcleden@gmail.com

Persoonsgegevens
Achternaam*:
Roepnaam*:
Voornamen (voluit)*:
Geslacht*: ManVrouw
Geboortedatum*:
Geboorteplaats*:
Nationaliteit*:
Identificatie*: PaspoortID kaartRijbewijs
Soort lidmaatschap*:
IBAN (bankrekening)*:
Contactgegevens
Adres*:
Postcode, plaats*:
Telefoonnummer 1*:
Telefoonnummer 2:
E-mailadres*:
Voetbalverleden
Heb je eerder ergens gevoetbald*: janee
Naam vorige club:
Plaats vorige club:
KNVBnummer:
Categorie*: AB
Heb je bij je vorige club aan alle financiele verplichtingen voldaan: janee
Vrijwilligerswerk
Vrijwilligers zijn essentieel voor een goedfunctionerende vereniging. Zonder vrijwilligers kan de vereniging niet bestaan of zouden er torenhoge contributies worden gevraagd. Voor ouders van jeugdleden geldt dat er een aantal keer per jaar (bij toerbeurt) als chauffeur naar uitwedstrijden moet worden gereden of dat de voetbalkleding moet worden gewassen.

Daarnaast kunt u de vereniging ook nog op een andere manier helpen.

Beroep/Opleiding* (indien <16 jaar dat van ouders):
Keuze vrijwilligerswerk*: bardienstkeukendiensttrainerteamleideronderhoudswerk accommodatieactiviteiten organisatie/begeleidingsponsorcommissieniet toe bereidwil meer informatie
Verklaringen
Ik (of mijn ouder/verzorger) heb het aannamebeleid van DFC doorgenomen en leg mij bij voorbaat neer bij het resultaat van de beoordeling door ledenadministratie.
Ik (of mijn ouder/verzorger) machtig D.F.C. om via automatische incasso de contributie en eventuele door de KNVB opgelegde boetes en/of andere door te belasten kosten per kwartaal van mijn bankrekening te incasseren. Zonder deze machtiging kan de inschrijving niet worden geaccepteerd.
Indien ik (of mijn ouder/verzorger) voor 1 juni van ieder jaar het lidmaatschap niet heb opgezegd, zal ik ook de contributie voor het nieuwe verenigingsjaar volledig voldoen.
Ik (of mijn ouder/verzorger) verklaar de gevraagde informatie naar waarheid te hebben ingevuld.
Ik (of mijn ouder/verzorger) ben akkoord met de statuten en zal door de aanvaarding van het lidmaatschap van D.F.C. de belangen van de vereniging dienen.
 WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com