DFC-er ben je vanaf je geboorte

Dat DFC een echte familieclub is is alom bekend. Veel van onze leden zijn tenslotte van DFC lid geworden, omdat familieleden (broers, zussen, vaders en/of vaak zelfs opa’s al) in het (recente) verleden het prachtige rood-witte tenue van onze club gedragen hebben.

Vanzelfsprekend willen we dit ook graag in de toekomst gewoon in stand houden en om die reden is dan ook besloten om het ‘buitengewoon lidmaatschap’ opnieuw te introduceren. Het buitengewoon lidmaatschap van DFC wordt voortaan door het bestuur van de vereniging aan alle pasgeboren baby’s (lees: kinderen en kleinkinderen) van DFC-ers aangeboden, waarmee zij dus in feite vanaf hun geboorte al direct DFC-er zijn. Leuk toch?

Het buitengewoon lidmaatschap is geheel kosteloos en geldig voor een periode van 5 jaar. Uiteraard hopen we dat het jonge talentje straks wil gaan voetballen en dat hij/zij bij DFC in de kaboutergroep zijn/haar eerste stapjes op het voetbalveld komt zetten. En wie weet is dat wel het begin van een glansrijke carrière als (prof)voetballer?

Om een sluitende ledenadministratie te kunnen voeren willen wij u daarom vragen om bij de geboorte van uw (klein)zoon of -dochter een geboortekaartje naar ons op te sturen, zodat wij alle gegevens kunnen noteren. En uiteraard staat daar ook iets leuks tegenover.

U kunt hiervoor het volgende adres gebruiken:

Ledenadministratie D.F.C.
Postbus 333
3300 AH Dordrecht

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com