Kabouters

Nieuwsberichten

Kabouters genieten weer van de training19 september 2020
Reacties uitgeschakeld voor Kabouters genieten weer van de training

Ook vandaag stonden ze weer te trappelen, de kabouters mogen weer het veld op. En er stonden vandaag 2 nieuwe trainers op het veld. Trainers van het grote DFC 1 , Marlon en Leroy. Nou , dat maakte het feest … Lees verder »

even voorstellen : de kabouter groep4 oktober 2018
Reacties uitgeschakeld voor even voorstellen : de kabouter groep

Dit zijn ze dan , onze jongste groep : de kabouters van DFC  Elke zaterdag staan de trainers Dennis , Jordy en Tim klaar om deze groep spelenderwijs kennis te laten maken met het voetbal. Kom gerust eens kijken op … Lees verder »

Kabouters vieren Halloween29 oktober 2017
Reacties uitgeschakeld voor Kabouters vieren Halloween

Afgelopen zaterdag was er wel een hele speciale training voor de kabouters.Want waar waren de trainers ?? Er stonden alleen 2 enge weerwolven in de zaal te wachten met allemaal halloween spelletjes. Zouden zij de trainers hebben opgegeten ??  Gelukkig … Lees verder »

Kabouter groep traint lekker binnen21 oktober 2017
Reacties uitgeschakeld voor Kabouter groep traint lekker binnen

Nu de herfst het land binnen is gekomen , is het ook wel lekker dat we de zaal hebben.Want onze jongste groep , de kabouters ,leggen we graag in de watten bij DFC. Heeft u ook een zoon of dochter … Lees verder »

Kabouter groep groeit letterlijk en figuurlijk8 oktober 2017
Reacties uitgeschakeld voor Kabouter groep groeit letterlijk en figuurlijk

De  trainers van de kabouters zien hun groep op zaterdag ochtend alsmaar groeien.Letterlijk en figuurlijk. Trainers Dennis , Jordy en Mark staan op zaterdag ochtend klaar op het hoofdveld om de kleinste groep van onze vereniging training te geven.Tegenwoordig doen … Lees verder »

even voorstellen : de kabouter trainers3 april 2017
Reacties uitgeschakeld voor even voorstellen : de kabouter trainers

Dit zijn de mannen die onze allerjongste jeugd training geven , de kabouter trainers Dennis  , Jordy en Mark Deze 3 echte DFC-ers staan dit jaar voor de kabouters klaar om hen de grondbeginselen van het voetbal bij te leren … Lees verder »

Nieuwe kabouters gezocht !!13 december 2016
Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe kabouters gezocht !!

De jeugd afdeling van DFC blijft maar groeien. En dat is te merken bij onze aller jongste groep , de kabouters. Na de Super Sunday van maart 2016 is DFC begonnen met een nieuwe groep voetballers , de kabouters. Deze … Lees verder »

Trainingstijden jeugd19 september 2016
Reacties uitgeschakeld voor Trainingstijden jeugd

Vanaf  19 september gelden de volgende trainingsdagen en –tijden: JO17: dinsdag en donderdag, aanvang 18.00 uur tot 19.30 uur JO15: dinsdag en donderdag, aanvang 19.00 uur tot 20.30 uur JO13: dinsdag en donderdag, aanvang 18.00 uur tot 19.00 uur JO11: … Lees verder »

Kabouters gaan weer van start23 augustus 2016
Reacties uitgeschakeld voor Kabouters gaan weer van start

Zaterdag 27 augustus om 10.30 uur gaat de jongste groep bij DFC weer van start , de kabouters staan alweer te trappelen van ongeduld. Deze steeds groter wordende groep heeft nog ruimte om te groeien , dus als uw zoon … Lees verder »

Kabouters on tour27 maart 2016
Reacties uitgeschakeld voor Kabouters on tour

Een groep kabouters waren vandaag on tour naar Esbeek. Zij waren op weg naar het grote paaskamp , waar de leiding van het kamp een kabouterochtend had ingepland. Toen de kabouters daar aankwamen , was het eerst tijd om kennis … Lees verder »

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com