Laatste nieuws

Aanmelden paaskamp gestart

15 oktober 2021 130x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Aanmelden paaskamp gestart

Na de bekendmaking van het nieuwe thema Back to the Jungle, start vandaag de aanmelding. Zoals voorgaande jaren gaat het aanmelden digitaal door uw gegevens hieronder in te vullen. U zult dan een reactie terug ontvangen van ons mbt de ... Lees verder»

Draaijer Turbo Services BV ontvangt lekkernij namens de jeugdtrainers.

2 december 2021 77x bekeken, 1 reactie »

Na enig uitstel door oa de corona perikelen, was het tijd om vandaag op bezoek te gaan bij Draaijer Turbo Services BV , om het bedrijf te bedanken voor de gulle sponsoring die de DFC jeugd heeft mogen ontvangen. Dankzij ... Lees verder»

Update :Kerst loterij is weer gestart

25 november 2021 143x bekeken, Geen reacties »

Update : de trekking is 9 dec Traditioneel organiseert de evenementen commissie rond deze periode een kerst loterij. De trekking is pas eind december ,maar de loten verkoop is reeds gestart. De loten kunnen worden gekocht bij de leden van ... Lees verder»

Balsponsor DFC – Streefkerk : vd Mijle Natuursteen

23 november 2021 61x bekeken, Geen reacties »

De balsponsor van de wedstrijd DFC – Streefkerk is deze week natuursteenbedrijf vd Mijle B.V. Dit bedrijf is zonder twijfel DE specialist in natuursteen.Inmiddels is van der Mijle uitgegroeid tot één van de grootste bouwsteenhouwerijen van Nederland. Voor info :  vd ... Lees verder»

JO11-2 moet de lat hoger leggen voor zichzelf.

20 november 2021 65x bekeken, Geen reacties »

Want als de lat letterlijk hoger had gelegen hadden we 3 punten gehad vandaag. Nu was daar de puntendeling met Oranje Wit. Na een mooie ochtendwandeling richting veld, kwamen we aan bij een stukje Qatar in Dordrecht. Waarschijnlijk had men ... Lees verder»

JO14 wint dik en ook nog met een cleansheet

20 november 2021 60x bekeken, Geen reacties »

Dfc jo14-1 tegen Klundert   Dfc is weer vroeg uit de verenDfc zet gelijk druk  en weet voor die goal te komen van Klundert , dan binnen 5 min komt er een voorzet van bjorn op fatih  1-0Dfc blijft druk ... Lees verder»

Corona regels

16 november 2021 178x bekeken, 1 reactie »

Vanwege de nieuwe richtlijnen is er geen publiek meer mogelijk bij de wedstrijden en trainingen. Per 13 november zijn deze regels ingegaan en voorlopig gelden deze voor de duur van 3 weken. De belangrijkste punten welke impact zullen hebben zijn: ... Lees verder»

JO11-2 blijft winnen

14 november 2021 94x bekeken, Geen reacties »

Na de knappe overwinning verleden week, mochten we vandaag voor het eerst aantreden op ons nieuwe kunstgrasveld. Tegenstander was Rijsoord. En de wedstrijd stond olv selectie speler Michael de Man DFC begon sterk maar slaagde er in het begin niet ... Lees verder»

Incasso club van 100 en Vrienden van de Jeugd op 1 december.

14 november 2021 78x bekeken, Geen reacties »

Op 17 november zullen de incasso’s voor de Club van 100 en Vrienden van de Jeugd plaats vinden. DFC bedankt een ieder voor hun bijdrage. Zeker in deze tijd is dit zeer welkom !!  Lees verder»

DFC JO11-2 wint een spannende pot

6 november 2021 117x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO11-2 wint een spannende pot

Vandaag moesten we naar de overkant van het water, voor de uitwedstrijd tegen Sliedrecht. Bijna geheel compleet, maar de spelers die er waren hadden er zin in. We begonnen de wedstrijd lekker en wisten elkaar goed te vinden. Daar hadden ... Lees verder»

Beek vooruit tegen Dfc jo14-1

6 november 2021 97x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Beek vooruit tegen Dfc jo14-1

Het was voor de boys vroeg op staan.Iedereen was netjes op tijd  , zo konden we op tijd  vertrekken voor een uit wedstrijd tegen beek vooruit ( Prinsenbeek )De wedstrijd gaat beginnen .Ze gaan beide er vol tegen aan.Beek vooruit ... Lees verder»

Dien Schlee ( 92 jaar ) overleden.

4 november 2021 119x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Dien Schlee ( 92 jaar ) overleden.

Afgelopen week kregen wij het droevige nieuws dat Dien Schlee op 92 jarige leeftijd is overleden. Alhoewel Dien de afgelopen jaren niet meer bij DFC verscheen vanwege haar leeftijd, zullen wij Dien vooral herinneren aan haar actieve periode binnen onze ... Lees verder»

Balsponsor DFC – Schoonhoven : Marc Noorlander

3 november 2021 107x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Balsponsor DFC – Schoonhoven : Marc Noorlander

De balsponsor van de wedstrijd DFC tegen Schoonhoven van as zaterdag, is niemand minder dan Marc Noorlander. Wie kent Marc nou niet ? Van de carnaval, ( al jaren raadsoudste ) , jeugdtoernooien ( Marc is altijd aanwezig om te ... Lees verder»

Nieuwe indeling trainingsvelden

2 november 2021 104x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe indeling trainingsvelden

Vanaf vandaag kan het nieuwe kunstgras veld worden gebruikt. Dit heeft geresulteerd in de nieuwe indeling van de velden voor trainingen Lees verder»

balsponsor DFC – VVAC : camperservice Monster

19 oktober 2021 115x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor balsponsor DFC – VVAC : camperservice Monster

De balsponsor voor de topper tussen DFC en VVAC is camperservice monster. Voor kwalitiet en service , moet U bij camperservice Monster zijn. Al ruim 50 jaar een begrip in de regio. De plaats waar uw camper met aandacht wordt ... Lees verder»

JO12 overklast EBOH

16 oktober 2021 105x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO12 overklast EBOH

DFC JO12 speelde vandaag de derby tegen EBOH. Op voorhand een lastige opgave, want EBOH had meer punten en bij winst kon DFC gelijk komen op de ranglijst. Er stond wat op het spel dus. DFC trad gehavend aan en ... Lees verder»

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com