DFC VR1

 

 

Nieuwsberichten

DFC Vrouwen 1 wint de derby tegen EBOH vrouwen 11 december 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC Vrouwen 1 wint de derby tegen EBOH vrouwen 1

Het was de wedstrijd waarin bepaald ging worden wie de rode lantaarn drager zal worden , DFC of EBOH ? DFC stond op 0 punten en EBOH op 1 punt. Bij winst zal DFC de laatste plaats verlaten en dat … Lees verder »

DFC Vrouwen 1 bedankt Chocing Good27 oktober 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC Vrouwen 1 bedankt Chocing Good

De vrouwen van DFC lopen er vanaf dit seizoen wel heel verzorgd bij , en dat is te danken aan de sponsor CHOCING GOOD. Chocing Good heeft DFC Vrouwen 1 compleet aangekleed en voorzien van een tenue en trainingspak.  En … Lees verder »

DFC heeft weer een vrouwen team !!!25 april 2018
Reacties uitgeschakeld voor DFC heeft weer een vrouwen team !!!

wij zoeken U voor een nieuw dames tenue Heel heel heel lang geleden ( ongv 10 jaar) waren er 5 meiden die het idee kregen om te gaan voetballen bij DFC. Zij begonnen met een training en nog 1 en … Lees verder »

Overschrijven kan op 19 mei, 23 mei en 4 juni23 mei 2015
Reacties uitgeschakeld voor Overschrijven kan op 19 mei, 23 mei en 4 juni

Als je bij DFC wilt komen voetballen of bij een andere club wilt gaan voetballen moet er een overschrijving via de KNVB plaatsvinden. Hiervoor kun je op onderstaande momenten bij onze ledenadministratie terecht: dinsdagavond 19 mei van 19:00 tot 21:30 uur  zaterdagmorgen … Lees verder »

Jeugdcommissie opnieuw in het leven geroepen17 mei 2015
Reacties uitgeschakeld voor Jeugdcommissie opnieuw in het leven geroepen

Om in de toekomst weer meer aandacht voor de jeugdafdeling te creëren en om het nieuwe bestuur straks te ondersteunen bij de uitvoering van aantal taken hebben afgelopen week, een aantal zeer enthousiaste en betrokken voetbalmoeders, de handen ineengeslagen om vanaf het … Lees verder »

Voortbestaan van DFC ligt in uw handen: bestuursleden gezocht!!!13 mei 2015
Reacties uitgeschakeld voor Voortbestaan van DFC ligt in uw handen: bestuursleden gezocht!!!

Ongeveer 50 personen gaven op maandagavond 11 mei gehoor aan de oproep van het demissionair bestuur om de Buitengewone Ledenvergadering bij te wonen om zich te laten informeren over de stand van zaken met betrekking tot de continuïteit van de vereniging … Lees verder »

Het is tot 1 april NIET toegestaan om op de (gras)velden te trainen24 maart 2015
Reacties uitgeschakeld voor Het is tot 1 april NIET toegestaan om op de (gras)velden te trainen

Een aantal teams hebben de afgelopen week al op de velden B en C getraind, dit is niet de bedoeling. Het is tot 1 april NIET toegestaan om op de velden te gaan trainen. De komende dagen kunnen we nog op … Lees verder »

Samenwerking met incasso-organisatie voor inning achterstallige contributie12 maart 2015
Reacties uitgeschakeld voor Samenwerking met incasso-organisatie voor inning achterstallige contributie

Onze vereniging is een samenwerkingsverband aangegaan met incasso-organisatie en gerechtsdeurwaarder Flanderijn om de huidige betalingsachterstanden met betrekking tot contributie te innen. Ruim 70 procent van de sportverenigingen in de Randstad heeft te maken met problemen rondom het incasseren van contributiegelden, en … Lees verder »

Zes tips die je een nog betere voetbalvader maken5 november 2014
Reacties uitgeschakeld voor Zes tips die je een nog betere voetbalvader maken

Leendert Kamsteeg van het blog de Voetbalvaders heeft naar aanleiding van het geweld langs het voetbalveld een zestal tips samengesteld die vooral alle voetbalvaders en -moeders een hart onder de riem moeten steken. Met deze zes tips kun jij een … Lees verder »

Buitengewone Algemene Vergadering op 3 november 2014, 20:30 uur19 oktober 2014
Reacties uitgeschakeld voor Buitengewone Algemene Vergadering op 3 november 2014, 20:30 uur

Het DFC bestuur is afgetreden. Per brief is dat de afgelopen week aan de leden van de vereniging medegedeeld. Op grond van onze statuten (art 8, lid 2) is het bestuur nu verplicht zo spoedig mogelijk een Algemene Vergadering te … Lees verder »

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com