DFC JO8-2

 

 

Nieuwsberichten

JO8-2 sluit het seizoen in stijl af30 juni 2019
Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 sluit het seizoen in stijl af

Het seizoen is al afgelopen , maar de JO8-2 kwam nog 1 keer bij elkaar om het seizoen af te sluiten. En dat gebeurde is stijl , want we gingen racen en lasergamen. Allereerst gingen we SLOT RACEN. Dat is … Lees verder »

JO8-2 on tour, JE HOEF NIET TE WINNEN OM EEN WINNAAR TE ZIJN !!!16 juni 2019
Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 on tour, JE HOEF NIET TE WINNEN OM EEN WINNAAR TE ZIJN !!!

Elk jaar na de competitie gaan we op toernooi , zoals ook dit jaar. De JO8-2 gaat ” on tour “ We hadden dit jaar zelfs 3 toernooien , 2 x uit en 1 x thuis. We begonnen onze world … Lees verder »

JO8-2 oefent op de aftrap26 mei 2019
Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 oefent op de aftrap

JO8-2 had zaterdag hun laatste competitie wedstrijd , uit bij Heerjansdam. Na enkele weken winst achter elkaar , was het maar weer de vraag of de kids vandaag zin hadden . Nou dat antwoord was al snel bekend , nee … Lees verder »

JO8-2 zet zegereeks voort18 mei 2019
Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 zet zegereeks voort

Na de mooie en terecht overwinning van verleden week , stond vandaag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma tegen Papendrecht. Zonder wissels vandaag , dus in het praatje vooraf werd dat goed duidelijk gemaakt.We moeten het met … Lees verder »

JO8-2 wint verdiend bij Dubbeldam.11 mei 2019
Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 wint verdiend bij Dubbeldam.

Dubbeldam uit , altijd lastig. Maar dan met name voor de ouders. Hockeyvelden , tennisclubs , volleybalhal en zelfs omgekleed staan bij een andere vereniging…. kortom we waren net op tijd klaar om op 9 uur te starten. De kids … Lees verder »

JO8-2 geniet van warme douche ,maar word wel afgedroogd.4 mei 2019
Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 geniet van warme douche ,maar word wel afgedroogd.

We hebben een paar weken rust gehad ivm vakantie. In die periode zijn we op een geslaagd  4-daags trainingskamp geweest in het warme La Esbeek. Teambuilding was daar het toverwoord ,maar helaas was dat vandaag niet terug te zien op … Lees verder »

JO8-2 wint ,maar wedstrijd met 2 gezichten.13 april 2019
Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 wint ,maar wedstrijd met 2 gezichten.

Vandaag wederom een thuis wedstrijd voor de kanjers van JO8-2, ditmaal tegen Oranje Wit JO8-7. Een goede overwinning ,maar een wedstrijd met 2 gezichten. DFC was vandaag met precies 6 spelers aanwezig , Rosha en Milan ontbraken. Alle spelers moesten … Lees verder »

JO8-2 verliest maar met opgeheven hoofd6 april 2019
Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 verliest maar met opgeheven hoofd

Het ene verlies is het andere verlies niet , en dat was goed te merken vandaag. Verleden week was er geen enkele inzet en werden we bijna afgeslacht , deze week weliswaar verlies ,maar met inzet en strijd. Vooraf werd … Lees verder »

gemakzucht nekt JO8-231 maart 2019
Reacties uitgeschakeld voor gemakzucht nekt JO8-2

Na een goede overwinning verleden week, hadden we de hoop dat het deze week ook goed zal komen. Nou dat werd het niet bepaald.Dik verlies met 4-10 !! En die overwinning is hun eigen schuld. Vooraf meerdere keren gewaarschuwd , … Lees verder »

JO8-2 toont vechtlust23 maart 2019
Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 toont vechtlust

Na een aantal wedstrijden waarin het niet liep ,of tegen zat , was het hopelijk weer eens tijd voor een overwinning. Dat moest dan gebeuren uit bij ASWH. Vooraf maar eens een duidelijke babbel met de groep , want ze … Lees verder »

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com