DFC 1

Nieuwsberichten

DFC ( gedeeld ) koploper.16 oktober 2021
Reacties uitgeschakeld voor DFC ( gedeeld ) koploper.

DFC trekt de goede lijn door en pakt vandaag na een 1-4 overwinning de gedeelde koppossitie. De 4e competitie wedstrijd was uit tegen Groot Ammers. Op 1 gelijkspel na werden de overigen wedstrijden tot nu toe gewonnen. Ook vandaag begon … Lees verder »

DFC wint weer, 0-1 uit bij Den Bommel.10 oktober 2020
Reacties uitgeschakeld voor DFC wint weer, 0-1 uit bij Den Bommel.

DFC wint weer, 0-1 uit bij Den Bommel. Na de goede overwinning verleden week, was het belangrijk om de lijn door te trekken, gezien de stand op de ranglijst. Tegenstander Den Bommel stond vooraf 3 punten hoger genoteerd, en bij … Lees verder »

DFC voelt gemis voorhoede.26 september 2020
Reacties uitgeschakeld voor DFC voelt gemis voorhoede.

DFC staat ook na zijn tweede competitie wedstrijd nog met lege handen. Het gemis van de complete voorhoede in de uitwedstrijd bij Nieuwerkerk werd gevoeld. Door verschillende blessures kan trainer Danny Slegers nog steeds zijn gedroomde basis elftal nog niet … Lees verder »

DFC 1 en 2 beginnen goed aan beker avontuur.29 augustus 2020
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 en 2 beginnen goed aan beker avontuur.

Vandaag was er dan eindelijk de officiële start van het nieuwe seizoen, de bekerwedstrijden van DFC 1 en 2. DFC 2 wist een goede en degelijke overwinning te behalen op stadsgenoot Oranje Wit. Door doelpunten van Marvin Langevoort (1-0), Ernst … Lees verder »

Indeling DFC 1 bekend.10 juli 2020
Reacties uitgeschakeld voor Indeling DFC 1 bekend.

De indeling voor het nieuwe seizoen is bekend voor DFC 1. De derby tegen Dubbeldam staat weer op de planning, net als de semi derby’s tegen ’s gravendeel en Groote Lindt. Net als voorgaand seizoen worden de uitwedstrijden een rit … Lees verder »

DFC 1 wint en komt in linkerrijtje , 3-1 winst7 maart 2020
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 wint en komt in linkerrijtje , 3-1 winst

DFC moest voor de carnaval onderbreking nog een nederlaag slikken nadat er een goede reeks was neergezet , dus de ploeg van trainer Danny Slegers was er op gebrand de winst te pakken vandaag. Dat moest gebeuren in een thuis … Lees verder »

DFC weet weer wat verliezen is na nederlaag bij Leonidas.15 februari 2020
Reacties uitgeschakeld voor DFC weet weer wat verliezen is na nederlaag bij Leonidas.

DFC was tot vandaag ongeslagen in 2020, en hoopte deze status vandaag te verlengen in de uitwedstrijd bij Leonidas, maar kwam bedrogen uit. Na 3 opeenvolgende winstpartijen waardoor er enig afstand werd genomen van de gevarenzone, had de ploeg van … Lees verder »

DFC 1 nog steeds ongeslagen in 2020 , 2-1 winst1 februari 2020
Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 nog steeds ongeslagen in 2020 , 2-1 winst

Na de mooie overwinning van verleden week , kwam vandaag ’s Gravendeel op bezoek. In de eerdere ontmoeting dit seizoen had DFC na afloop een nare nasmaak , want een onterechte nederlaag was het resultaat ,tijd om nu orde op … Lees verder »

DFC boekt verdiende overwinning25 januari 2020
Reacties uitgeschakeld voor DFC boekt verdiende overwinning

De 1e competitie wedstrijd van 2020 was gelijk een succes voor de ploeg van trainer Danny Slegers, die in de winterstop zijn contract verlengde bij DFC. Uit bij VVOR werd terecht met 1-3 gewonnen. VVOR stond in punten ruim voor … Lees verder »

DFC wint knotsgekke wedstrijd terecht met 5-430 november 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC wint knotsgekke wedstrijd terecht met 5-4

DFC won vandaag de wedstrijd tegen BZC zuiderpark, maar het was alles behalve een saaie wedstrijd. Een hoofdrol was zeker weggelegd voor de scheidsrechter, op zijn zachts gezegd floot de man niet de beste partij uit zijn carrière. Normaliter maken … Lees verder »

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com