Sponsoring van voetbalkleding- en materialen

Let op: onderstaande heeft enkel betrekking op het aankleden van complete teams en niet voor individuele/particuliere bestellingen. Hiervoor kunt u namelijk direct terecht in onze webshop

 

DFC hecht vanwege de herkenbaarheid en uitstraling van de vereniging veel waarde aan uniforme sportkleding voor alle teams binnen onze vereniging. Mede om die reden heeft het bestuur van de vereniging dan ook met ingang van het seizoen 2014/’15 een exclusief meerjarencontract afgesloten met het gerenommeerde merk Kelme over het aanschaffen en dragen van sportkleding voor teams van DFC.

kelmeKelme is reeds 35 jaar actief in de sport– en modebranche en is wereldwijd vertegenwoordigt in meer dan 60 landen. Het merk kenmerkt zich door sterke en innovatieve ontwerpen en de kwalitatief goede fabricage van haar producten. Op Nederlandse bodem is Kelme sinds 2005 actief en heeft het ook vele successen geboekt. Zo was Kelme in 2005 kledingsponsor van Sparta Rotterdam en heeft het nu vele amateurclubs onder contract staan. In 2011 heeft Kelme ook een overeenkomst bereikt met het nationale team van Suriname, waar Kelme nu de kledingsponsor van is.

Sponsoring is voor iedere vereniging, naast contributies en de exploitatie van de sportkantine, een belangrijke en onmisbare inkomstenbron. Hoewel het aanschaffen van sportkleding via de laagdrempelige webshop buitengewoon eenvoudig is, zijn er nog enkele spelregels van toepassing waarmee u, als mogelijk toekomstig sponsor van DFC, rekening moet houden wanneer u één of meerdere team(s) wilt aankleden.

Middels die spelregels kunnen wij er namelijk als vereniging voor zorgen dat het hele bestelproces voor u verzorgd wordt (wel zo makkelijk!), dat u tegen extra gunstige tarieven koopt en dat uw investering ook de exposure oplevert die het verdient. Het aankleden van een team moet nu eenmaal een echte win-win situatie opleveren!

Voor de goede orde leggen wij hieronder graag op voorhand de verplichtingen en regels uit die gelden ten aanzien van het sponsoren van onze teams en de verkoop, het gebruik en het beheer van DFC sportkleding en andere spelmaterialen. Het niet houden aan onderstaande regels zal helaas resulteren in een verbod op het dragen van deze kleding of het gebruik van de desbetreffende materialen.

  1. Alle sponsor- en reclame-uitingen moeten passen binnen het DFC-verenigingsbeleid en KNVB-richtlijnen. Dit wordt beoordeeld door de sponsorcommissie van DFC.
  2. Het is niet toegestaan om sportkleding of spelmaterialen, zonder goedkeuring vooraf van de sponsorcommissie, te voorzien van andere commerciële uitingen, het DFC logo of andere beeldmerken van DFC.
  3. Alle gesponsorde sportkleding (wedstrijdshirts, inloopshirts, trainingspakken of presentatiepakken) en materialen (bijv. tassen) worden aangeschaft via de sponsorcommissie. Zonder de goedkeuring van de sponsorcommissie kan er geen bestelling/levering plaatsvinden.
    • De bestelling van sportkleding en/of -materialen wordt uitgevoerd door de sponsorcommissie.
    • De leverancier (Kelme) is verantwoordelijk voor het vervaardigen, produceren en het leveren van de kleding en materialen aan DFC.
    • Na ontvangst van kleding en materialen van Kelme is de sponsorcommissie verantwoordelijk voor het uitleveren van de goederen richting de teams.
  4. Alle gesponsorde voetbalkleding en materialen met reclame-uitingen blijven gedurende de contractperiode eigendom van DFC.

Indien een tegenstander in vergelijkbare kleuren speelt dan is (meestal op aangeven van de scheidsrechter) het toegestaan om in afwijkende kleuren te voetballen. Een standaard afwijkend uitshirt of -tenue is verboden, tenzij hiervoor toestemming is gekregen van de sponsorcommissie.

Voor meer informatie of bij vragen kunt u terecht bij de sponsorcommissie van DFC, via e-mail te bereiken op sponsorcie@dfc-dordrecht.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com