Business Club DFC

De Business Club DFC (BC) is voor u en uw bedrijf een unieke mogelijkheid voor het opbouwen en bijhouden van een netwerk in de regio. De BC heeft tot doel om de zakelijke en persoonlijke contacten tussen ondernemers in de regio en daarbuiten te bevorderen, door middel van alle daarvoor in aanmerking komende activiteiten ten behoeve van de BC leden. Tevens draagt de BC bij aan het op verantwoorde wijze beoefenen en bevorderen van de voetbalsport bij DFC. Samen met de onmisbare steun van de sponsors kunnen wij de club naar een hoger niveau te tillen.

DFC is een groeiende voetbalvereniging die gezonde sportieve ambities heeft en dus op gepast niveau wil presteren. Op een gezonde manier wil onze voetbalvereniging dit hogere niveau bereiken en hierop blijven voetballen. De voetbalvereniging heeft daarnaast ook een recreatieve functie en wil ieder kind en volwassene de kans te geven om zijn of haar favoriete sport te bedrijven in een prettige ambiance. Naast presteren staan daarom ook gezelligheid en sociale betrokkenheid hoog in het vaandel bij DFC. Om al deze doelstellingen te kunnen realiseren is onze voetbalvereniging mede aangewezen op aanvullende fondsen. Mede door ondersteuning van alle selecties; van de mini-pupillen tot aan de senioren, zowel jongens als meisjes, waardoor het aantrekkelijk wordt bij onze vereniging te blijven voetballen en zo goede DFC spelers voor de vereniging te behouden.

Wij vinden het belangrijk dat onze Business Club leden regelmatig met elkaar in contact worden gebracht. Onze ervaring is dat dergelijke contacten op prijs worden gesteld. Enerzijds uit zakelijke overwegingen, anderzijds vanwege de prettige sfeer tijdens bijeenkomsten die voor de leden van de Business Club worden georganiseerd. DFC leent zich als een prachtige netwerk-locatie voor lokale bedrijven en organisaties. Als platform met netwerkavonden voor het bevorderen van contacten onderling en naar buiten gericht, met behulp van diverse media zoals bijvoorbeeld deze website. Volgens velen de beste voetbalsite van de regio en ver daar buiten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com