DFC Jeugdtoernooi

ABC Jeugdtoernooi: het laatste nieuws

De mensen achter het toernooi en foodcourt16 juni 2019
Reacties uitgeschakeld voor De mensen achter het toernooi en foodcourt

Een toernooi kan alleen slagen als er een goede organisatie achter staat , en als er vrijwilligers zijn die helpen. Niet alleen het voetbal gedeelte is belangrijk , maar ook het inmiddels beroemde foodcourt. Afgelopen zaterdag kreeg de organisatie weer … Lees verder »

Zaterdag ochtend en middag , een drukte van jewelste op de velden.16 juni 2019
Reacties uitgeschakeld voor Zaterdag ochtend en middag , een drukte van jewelste op de velden.

Aan het begin van de ochtend zag het qua weer er somber uit , het water kwam met bakken uit de hemel en de velden waren goed nat. Er werd goed gekeken naar de weersvoorspellingen , het zo om 9 … Lees verder »

De vrijdagavond , een terugblik16 juni 2019
Reacties uitgeschakeld voor De vrijdagavond , een terugblik

Na maanden voorbereiden was het dan eindelijk zover ,de start van het DFC ABC-den Hartog 2019 ging van start. Alles was in gereedheid , het weer was zonnig , het complex liep vol met spelers en toeschouwers . Het foodcourt … Lees verder »

Nog 1 dag , het toernooi van het jaar !!!12 juni 2019
1 reactie »

Nog 1 dag , het toernooi van het jaar !!! De wedstrijd leiding ligt de laatste hand aan de speelschema’s en de laatste voorbereidingen zijn in gang gezet , want 14 en 15 juni is HET toernooi van Dordrecht , … Lees verder »

Nog 3 weken , DFC ABC-den Hartog jeugd toernooi16 mei 2019
Reacties uitgeschakeld voor Nog 3 weken , DFC ABC-den Hartog jeugd toernooi

Over 3 weken is het weer zover , het DFC ABC-den Hartog jeugdtoernooi 2019. Op 14 en 15 juni staat het grootste en leukste jeugd toernooi van het eiland van Dordrecht weer op het programma. Na 2 eerdere geslaagde edities … Lees verder »

Vrijdag avond Top/Hoofdklasse JO14 tijdens DFC ABC den Hartog toernooi12 april 2019
Reacties uitgeschakeld voor Vrijdag avond Top/Hoofdklasse JO14 tijdens DFC ABC den Hartog toernooi

Ook het programma van de vrijdag avond , 14 juni , is bekend. Deze avond is voor de JO14 en zal een zeer sterk deelnemersveld tonen , met Top-en Hoofdklassers.  Naast DFC jo14 , zal ook Excelsior Rotterdam , IJsselmonde … Lees verder »

DFC ABC-den Hartog jeugdtoernooi : 15 juni 201929 maart 2019
Reacties uitgeschakeld voor DFC ABC-den Hartog jeugdtoernooi : 15 juni 2019

Het komt er weer aan , en dit maal op 15 juni 2019 : DFC ABC-den Hartog jeugdtoernooi 2019. Net als de vorige edities , gaan we dit jaar weer ons uiterste best doen om een geweldig toernooi te organiseren … Lees verder »

Een terug blik op een succesvol toernooi17 juni 2018
1 reactie »

Zoals op de website al reeds is vermeld , kunnen we terugkijken op een geslaagde editie van het DFC-ABC den Hartog jeugd toernooi 2018. Maar wat gaat daar een organisatie aan vooraf , waarbij er een leger aan vrijwilligers zich … Lees verder »

De zaterdag middag editie van het toernooi17 juni 2018
Reacties uitgeschakeld voor De zaterdag middag editie van het toernooi

Wat een geluk met het weer hadden we deze dag. Na een super ochtend in 1 keer door naar de middag. De jongste kinderen die klaar waren met hun eigen toernooi konden nog volop nagenieten op het foodcourt. Want Clown … Lees verder »

De zaterdag ochtend van het toernooi17 juni 2018
Reacties uitgeschakeld voor De zaterdag ochtend van het toernooi

Na een uiterst succesvolle vrijdag avond, stond de zaterdag vol gepland met nog meer wedstrijden. In de vroege ochtend , waarbij de nachtdienst alle velden hadden uitgezet , stond het DFC-ABC den Hartog toernooi voor de zware opgave alle wedstrijden … Lees verder »

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com