JO12 wint weer , 0-2

14 mei 2023 48x bekeken, Geen reacties »

Gisteren de uitwedstrijd tegen VVGZ. En de laatste weken zien de trainers een trend, waar we blij mee zijn. Er is weer volop beleving en inzet, en gisteren besloot de ploeg om zelf te beginnen met een serieuze warming up. Nou , dan hebben ze er zin in hoor. En dat was te zien ook.

Gelijk vanaf het begin stond DFC goed en was scherp. Sommigen spelers moesten op een plekje spelen die niet hun favoriete plek is, maar zonder morren en met focus, werd dat gedaan. En zelfs heel goed gedaan. Delano zorgde voor de eerste redding van de dag ( er zouden er meer volgen ) en DFC trok de partij naar zich toe. Aanvallend was er dreiging van DFC en dat zorgde al snel voor de 0-1 door Kevin. Een solo van Lars van achteruit helemaal naar voren, eindigde helaas net over het doel. VVGZ kreeg wel kansen maar DFC zorgde ervoor dat het geen doelpunten werden.

Wat opviel was de werklust. Met elkaar en voor elkaar. Was er een tegenstander “lastig”, dan kwam er gewoon een teamgenoot helpen. Met elkaar !!! Een goede aanval zorgde voor de 0-2 , wederom Kevin. Maar VVGZ had wel kansen hoor, maar Delano en de verdediging Joey , Lars, Damien en Oskar hielden stand. Joey 2 , Ensar , Abdi en Salah deden om het middenveld hun taken, en Kevin en Sophie waren degene die voorin voor het gevaar zorgde. Uiteraard niet allemaal tegelijk in het veld haha, dat is pas na de zomerstop, maar een ieder dit op dat moment speelde, toonde karakter , inzet en plezier. De toverwoorden voor succes !!

Theoretisch is er nog een kans op het kampioenschap, maar we zijn afhankelijk van andere resultaten. En we moeten zelfs wachten tot een week na onze laatste wedstrijd, maar of we nu kampioen worden of niet, de progressie die we de laatste weken zien, is wonderbaarlijk mooi. Voor de spelers telt natuurlijk een prijs, maar voor de trainers geldt…. progressie en voorutgang. En juist dat zien we de laatste weken weer helemaal terug in de groep , na een klein dipje.

Volgende week de laatste wedstrijd van het seizoen, DFC -Drechtstreek. Een echte topper, want beide teams doen dus nog mee voor de hoofdprijs. Kon dus allemaal 20 mei om 9 uur de JO12 aanmoedigen, zij verdienen het.

Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com