JO11 ontvangt kampioens beker

24 mei 2023 63x bekeken, 1 reactie »
JO11 ontvangt kampioens beker

Hoe vier je een kampioensfeest zonder zelf gevoetbald te hebben? Nou , daar weet de JO11 wel een oplossing voor hoor. Gewoon na afloop van de training.

JO11 werd zaterdag kampioen, maar vieren zat er niet bij. Want JO11 had zelf in de ochtend gespeeld, en pas later op de dag werd bekend dat zij kampioen waren. De spelers verdienden wel een beker, en dat werd dus gisteren recht gezet.

Alle spelers waren aanwezig om de beker te ontvangen die zij dik en dik verdiend hebben. Deze ploeg is een jaar jonger dan hun tegenstanders, zodat zij hun talenten beter kunnen ontwikkelen. Om dan na afloop kampioen te worden is dan extra knap. Ook trainers Arvind en Stephan werden gisteren, terecht , in het zonnetje gezet.

JO11, een TOP prestatie !!!

1 reactie

  1. Jan Penning 24 mei 2023 om 11:08 -

    Geweldig trots op die jongens, mason de moor, gaat zo door ⚽😘 opa

Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com