JO11 kampioen !!

21 mei 2023 45x bekeken, Geen reacties »

JO11 van trainers Stephan en Arvind zijn gisteren ook kampioen geworden. De ploeg moest zelf winnen maar was afhankelijk van Seolto, die enkele wedstrijden minder had gespeeld en DFC moest dus in de wachtkamer.

Het eerste gedeelte van de missie moest DFC zelf doen, en dat was winnen. Met duidelijke cijfers lukte dat, en de 8-1 winst tegen Oranje Wit zette DFC op pole position. En het lange wachten begon…. zal Seolto vandaag of volgende week punten verspelen? Wordt DFC hierdoor kampioen ?? Wat duurt wachten dan lang. Maar….. DFC IS KAMPIOEN !!!!! Seolto verspeelde idd punten, Weliswaar moet Seolto nog een partij spelen, maar kunnen zij DFC niet meer achterhalen op punten.

En dat betekend, DE VLAG KAN IN TOP , DFC JO11 is KAMPIOEN. as dinsdag zal de ploeg op de training dit kampioenschap gaan vieren, en dat is dik en dik verdiend.

Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com