DFC speelt zich op sublieme wijze “veilig”

20 mei 2023 62x bekeken, Geen reacties »

DFC was nog niet officieel veilig voor handhaving, en moest vandaag nog aan de bak om dit te bewerkstelligen. Een dik verdiende 6-0 overwinning zorgde voor blije gezichten aan de Reeweg Oost.

” Als we dit toch eens elke week lieten zien ” , waren de woorden van trainer Danny Slegers na afloop. En die woorden waren volledig terecht, Want na 90 min spelen was de 6-0 een terechte afspiegeling van de krachten. Internos was de nr 3 op de ranglijst en al bezig met de nacompetitie, DFC speelde een puike partij en maakte aan alle onzekerheid een einde.

DFC begon sterk en stond na een kleine 10 min spelen al op1-0, door Yasinne Mabrouki. Maar DFC drukte door en wist via een panalty van Okan op 2-0 te komen. Het overwicht werd verder benut en John vd Broek wist de 3-0 binnen te schieten. Mara wie dacht dat dit de ruststand was, kwam bedrogen uit. Want wederom Yassine Mabrouki wist een counter uit het boekje tot 4-0 te verweken en dit was tevens de ruststand. DFC toonde veel vechtlust en was gewoon sterker dan de tegenstander.

De 2e helft bracht DFC dezelfde vechtkust en inzet, en ook dit werd beloond. DFC kwam geen seconde in gevaar. De 2e helft kreeg DFC een aantal flinke kansen , maar met een beetje geluk had de score veel hoger kunnen uitpakken. Yassine Mabrouki tekende voor de 5-0. Op het allerlaatse moment van de partij. mocht jeugdspeler Ouassim zijn eerste doelpunt noteren om DFC op een dik verdiende 6-0 te zetten.Door deze overwinning speelde DFC zich officieel veilig en wist het zichtzelf nog een seizoen in de 3e klasse te spelen.

Door de verzwaarde degradatie regeling was de klus dit seizoen zwaar, maar DFC bracht de missie tot een goed einde.Tevens een positieve vermelding voor de scheids van vandaag, dhr van Heeswijk. Een zeer goede scheids, en dat mag zeker ook vermeld worden.

Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com