Balsponsor DFC – Internos : Cafe scheffers

17 mei 2023 49x bekeken, Geen reacties »

De wedstrijdbal sponsor voor aanstaande zaterdag tegen Internos is Café Scheffers.

Nu we een jaar de bord sponsor zijn van DFC wil het personeel van het café de bal sponsoren als dank voor alle leuke bezoekjes aan ons. Wij wensen jullie veel succes en duimen dat de drie punten bij DFC blijven. Hopelijk kunnen wij jullie snel weer verwelkomen voor een hapje en een drankje in ons leukste en gezelligste café van Dordrecht.

Groet Team Scheffers

Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com