JO13 werkt aan doelgemiddelde , 9-1 winst

1 april 2023 104x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO13 werkt aan doelgemiddelde , 9-1 winst

Vandaag een partij waarbij je op voorhand hoopt op een driepunter. Koploper DFC tegen hekkensluiter de Zwervers. Met een lekkere overwinning verliet JO13 het hoofdveld.

JO13 is een van de koplopers en laat elke week de progressie zien. Vandaag duurde het even voor de ban gebroken was. De Zwervers speelde zeer compact en daar moest DFC een antwoord op vinden. Teveel werd er gezocht om door de verdediging heen te lopen ipv de vleugels te gebruiken. Na ruim een kwartier spelen was daar dan toch de verdiende 1-0. Dit was de aanzet voor de JO13 om te gaan voetballen. Nu werden de flanken wel benut, de 2-0 kwam dan ook snel. De 3-0 was een mooi opgezette aanval, waarbij de voorzet lekker binnen gewerkt kon worden, De rust werd met 4-0 opgezocht.

Toch opbouwende kritiek in de rust van de trainers. Want we moeten dit simpelweg beter uitspelen. De voorsprong is er dan wel, de afronding ontbreekt.

Die woorden werden goed opgepakt in de 2e helft. Want DFC kwam op stoom en ging lekker tikken. Het combinatie voetbal was sterk en aantrekkelijk voor de toeschouwers. Het “DFC laat ons juichen” kon zelfs 5 x worden ingezet door Opa Rob, want DFC wist er nog 5 bij te maken, De ere treffer was een gevalletje concentratie verlies. Uiteindelijk een dik verdiende 9-1 winst, hier mag je blij mee wezen. Vermeldingswaardig is de assist van Fredrico, die als keeper de bal zo wist te beroeren dat er een doelpunt uit kwam.

De extra winst was het verlies van de concurrent, waarbij er deze zaterdag goede zaken werden gedaan. De jacht naar het mogelijke kampioenschap, wordt volgende week voortgezet. Niet met een wedstrijd, maar met teambuilding. Het paaskamp gaat hier zeker voor zorgen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com