JO13 verstevigd koppositie.

16 april 2023 72x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO13 verstevigd koppositie.

Als koploper moet je elke week aantonen dat je kampioen wilt worden. Dan moet je ook de lastige uitwedstrijd tegen de nr 3 Drechtstreek tot een goed einde brengen. Een 1-2 winst is dan een super resultaat.

Na een minuut stilte ter nagedachtenis aan Kees Schriek begon de spannende pot.DFC was de eerste 10 min zoekende naar de balansDrechtstreek zette DFC goed onder druk. DFC moest 2 kansen weggeven die niet benut werden. Omzettingen op het middenveld zorgde al snel dat DFC de overhand kreeg. De kansen kwamen deze week vanaf de zijkanten. Maar door goed keeperswerk van de doelman van Drechtstreek bleef het lang 0-0. Een zoveelste corner van DFC was wel raak. Arda wist de bal bij Wisar te plaatsen, die de 0-1 binnen werkte.

In de rust werd verteld om door te gaan zoals de 1e helft werd geeindigd. En let op de uitvallen van de tegenstander.

Maar na 10 min in de 2e helft was zo uitval van Drechtstreek goed voor de 1-1. Hier was voor gewaarschuwd !!. DFC pakte de draad weer op en ging het spelletje weer spelen zoals de trainers graag zien. Maar de kansen die we kregen werden steeds gekeerd door die goede keeper. Tot 10 min voor tijd Ryan vanaf links de actie inzette naar binnen toe en zijn man passeerde. Met een bekeken schot in de verre hoek moest de keeper zich dan toch gewonnen geven , en nam DFC de leiding , 1-2. Drechtstreek ging nog drukken maar DFC hield stand.

Een spannend potje met leuk voetbal van beide kanten. Maar DFC bleef koploper door de winst. 2 concurrenten speelden gelijk tegen elkaar, dat is nog eens een bonus. De jacht op het kampioenschap blijft levend. We bekijken het week voor week en rekenen ons nog niet rijk.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com