JO13 op drempel van kampioenschap na winst in kraker tegen Oranje Wit

22 april 2023 73x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO13 op drempel van kampioenschap na winst in kraker tegen Oranje Wit

Vandaag de belangrijke wedstrijd tussen de Nr 1 en Nr 2, oftewel DFC tegen Oranje Wit. Winst voor DFC betekende een flinke stap naar het kampioenschap, verlies had de spanning in de competitie terug gebracht. DFC zegevierde met 4-1, en kan over 2 weken thuis kampioen worden.

De spanning was aanwezig, zelfs trainer Raymond was zijn boekje vergeten, gelukkig had Colin deze wel bij zich. Er waren enkele aanpassingen nodig door het ontbreken van Ahlam in de verdediging. De puzzel werd opgelost. Vanaf het begin was DFC in de aanval maar stond het vizier nog niet op scherp. Losse flodders op doel leverde nog geen doelpunten op. Oranje Wit kwam er niet echt aan te pas, maar bij een tegenstoot ( wel of geen hands ) stond de verdediging van DFC te slapen, en stond het 0-1. Op basis van de verhoudingen niet geheel terecht, maar de ploeg deed het zichzelf aan.

Wat er in de rust is gezegd weten we niet, het moet goed zijn aangekomen, want DFC zocht gelijk de aanval. Arda legde een hoge bal op wonderbaarlijke wijze stil en haalde schitterend uit, de bal hoog in de kruising verdwijnend, 1-1. De ploeg zocht elkaar op om dit te vieren, en dit kon ook gelijk als kantelpunt worden gezien. Want DFC straalde uit… WIJ GAAN WINNEN IN EIGEN HUIS !!. Nadat een goed kans van Kevin nog niet werd verwerkt tot de voorsprong, was het daarna Ryan met een geplaats schot die de 2-1 binnen schoot. In plaats van af te wachten, bleef DFC door drukken en domineerde de partij. De 3-1 en 4-1, beide van Ryan, toonde aan dat de ploeg er alles aan doet voor de winst. Het TEAM stond er vandaag , een ieder streed , toonde moed en inzet, en werkte keihard voor en met elkaar. Op deze wijze zijn we niet te verslaan.

Door de winst staat DFC dus op de drempel van het kampioenschap, op 13 mei thuis tegen ASWH kan dit al gebeuren. Maar dan moet er wel weer met deze inzet worden gespeeld, want ASWH ontpopt zich als reuzen doder, en we willen dit niet laten liggen door laksheid. De komende weken word de ploeg klaar gestoomd voor deze belangrijke partij, en we kunnen de steun van het thuispubliek zeer goed gebruiken. Dus zet alvast in de agenda… 13 mei DFC JO13 aanmoedigen en steunen !!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com