JO12 gaat met glimlach van het veld, 2-4 winst

22 april 2023 68x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO12 gaat met glimlach van het veld, 2-4 winst

Vandaag de uitwedstrijd tegen Rijsoord, een ploeg die ons niet ligt. En dat heeft veel te maken met het irritante gedrag van de tegenpartij. De trainers hadden hier al vooraf voor gewaarschuwd: laat je niet uit de tent lokken , speel je eigen spelletje en loop bij winst met een glimlach van het veld !!

DFC kwam nog met 1-0 achter, maar raakte niet in paniek. De achterstand kwam door een slap begin, en je moet inzet tonen om te winnen, Daar werd op gehamerd en de boodschap kwam over. Damien scoorde met een schitterend schot vanaf de zijkant, onhoudbaar, de 1-1. Rijsoord had weliswaar veel schoten op doel, maar Delano had enkele goede reddingen in huis. Een corner van Abdi, die werd verlengd door Damien , kwam bij Kevin terecht en die scoorde voor rust nog de 1-2.

In de rust was er weinig nodig om de ploeg te motiveren, want we speelden goed en met inzet, en lieten ons niet uit de tent lokken.

In de 2e helft was er een soort van schot van Rijsoord, die helaas via Milan het doel in ging, de stand was gelijk 2-2. Enkele aanwijzingen en DFC ging er voor. Vanaf dit moment zorgde Lars, Joey en Milan, samen met Delano , dat er niets meer te halen viel bij ons. Het middenveld met Damien en Oskar heerste op alle fronten, en Kevin en Abdi , en ook de licht gebleesserde Sophie , voorin waren te machtig voor de tegenpartij. Er werd gestreden , er werd goed gevoetbald, het was een genot om te kijken. Nadat Kevin eerst nog de paal raakte, kwam het beproefde recept voor succes alsnog. Onze corners !! Damien wist tot 2 x toe de bal voor Kevin klaar te leggen, en het net trilde. 2-4 .

Een heerlijke overwinning, maar vooral de glimlach op de gezichten toen we het veld afliepen, het gevoel om op deze manier te winnen, dat is lekker hoor !!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com