DFC trekt aan kortste eind, 1-2 nederlaag.

16 april 2023 87x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC trekt aan kortste eind, 1-2 nederlaag.

Het is DFC helaas niet gelukt de 3 punten in eigen huis te houden. Een 1-2 nederlaag tegen SSS stond na 90 min op het scorebord.

DFC begon goed aan de partij en ging ten aanval. Helaas stond tot 2 x maal de paal in de weg voor een treffer. DFC had gaandeweg de 1e helft een licht overwicht en ook de kansen, maar met de rust in zicht , deed SSS goede zaken door in de 44e minuut de 0-1 te noteren.

De 2e helft ging DFC op zoek naar het gewenste doelpunt. Het was echter SSS die met een goede aanval de 0-2 scoorde. Okan wist de spanning terug te brengen door de 1-2 te maken. De spanning zat hem net als de 1e helft in de laatste minuut. Leroy kreeg een goede kans op de gelijkmaker, echter wist de keeper van SSS de poging onschadelijk te maken.

SSS toonde zich een goede tegenstander, maar gezien het spelbeeld had een gelijkspel meer verdiend geweest. Echter krijg je niet altijd waar je recht op heb.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com