DFC 1 pakt volle winst , 0-3

22 april 2023 73x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 pakt volle winst , 0-3

DFC had de taak om de 3 punten vandaag op te halen, tijdens de uitwedstrijd bij De Fendert. De tegenstander was reeds gedegradeerd, dus DFC was aan de stand verplicht met winst terug te keren. En dat deden zij met 0-3.

DFC begon sterk en was ook de gehele wedstrijd de betere ploeg Na ruim 10 minuten zette Claudio de Dordtse ploeg op 0-1. Okan wist dit te verdubbelen tot 0-2, maar had er nog eentje kunnen scoren vanaf de strafschop stip, waar hij jammerlijk faalde. De rust werd met goed vertrouwen opgezocht.

De tweede helft liep DFC nog wel iets verder uit , door een doelpunt van Lowell, 0-3. Maar er had veel meer ingezeten en deze wedstrijd was de aangelegen mogelijkheid om het doelsaldo op te krikken. Het belangrijkste was echter de 3 punten , en daarin slaagde de equipe van Danny Slegers.

DFC deed dus goede zaken mbt lijfsbehoud en ontlopen na-competitie. Het gat met de gevaarlijke plekken is nu 6 punten met nog 4 partijen te gaan. Voor de 3e keer op rij wist DFC ook zonder kaarten van het veld te gaan.

Volgende week de thuis wedstrijd tegen Klundert.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com