JO12 start nieuwe fase met goede overwinning

11 maart 2023 43x bekeken, Geen reacties »

Vandaag de start van fase 4, en weer een nieuwe kans om te kijken of we mee kunnen doen voor het kampioenschap. Een goede 4-0 overwinning is dan een goede start.

DFC moest een beetje puzzelen, aangezien keeper Delano geblesseerd is. Gelukkig trok Noah de handschoenen weer aan en wist een cleansheet te noteren. DFC begon zeer goed aan de wedstrijd. Al snel kwamen er enkele kansen. Maar de bal ging er nog niet in in de 1e kwart. Een peptalk van Rens en Colin , want het spel was goed georganiseerd. Na de time out begon het te lopen en kwam de doelpuntenmachine in werking. Een goede assist van Ensar op Kevin die de 1-0 binnen schoot. Oskar wist met een schitterende steekbal Kevin weg te sturen en de 2-0 lag er ook in. Maar dat was nog niet genoeg, want wederom Ensar met een voorzet, en de 3-0 lag er in. Kevin gaf aan dat het een eigen doelpunt was, maar zijn betrokkenheid was zeker nodig.

Rusten met een 3-0 voorsprong met super goed voetbal, 100 % inzet en mooie goals. Denk wel een van de betere 1e helften die we gespeeld hebben.

Dat hoge niveau een gehele wedstrijd volhouden is lastig, De 2e helft kwam DFC wat meer in de verdrukking. Desondanks kregen we wel genoeg kansen om de voorsprong te vergrootten. Maar ook VVGZ kreeg zijn kansen. De verdediging van DFC hield knap stand. En een verre uittrap van Noah vloog over het gehele team van VVGZ heen en stelde Kevin in staat om de 4-0 te scoren.

De start van de nieuwe fase is goed, met verzorgd voetbal en vooral inzet. Zo zien we het graag, laten we dit volhouden deze fase,

Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com