JO12 herpakt zich na een vervelende week en wint ruim bij Oranje Wit, 2-7.

25 maart 2023 96x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO12 herpakt zich na een vervelende week en wint ruim bij Oranje Wit, 2-7.

JO12 moest een nederlaag van verleden week verwerken. De inzet en vechtlust was toen ver te zoeken en we hadden wat recht te zetten. Even de neuzen dezelfde kant op en de mouwen opstropen vandaag.

Dat mocht op bezoek bij Oranje wit, en vanaf de aftrap toonde de ploeg de spirit die verwacht werd door de trainers. Al gelijk in de 1e minuut knalde Kevin de bal van ver in het doel om de voorsprong van 0-1 te noteren. Een ongelukkig tegendoelpunt ( een bal met de hand ver voor je uitslaan is toch echt hands hoor scheids ) en het stond weer 1-1. Maar we waren gewoon sterker en gingen door. Een mooie aanval van Abdi richting Kevin, waarbij Sophie goed het gat opentrok, stelde Kevin in staat om de 1-2 binnen te werken. Helaas was er een defensieve fout die de 2-2 inleidde. Maar DFC drukte door om met die voorsprong de rust in te gaan. Een goed genomen corner van Damien en Abdi maakte de 2-3. Delano moest zijn kwaliteiten onder de lat tonen, en deed dat voortreffelijk. Hij behoedde DFC voor een gelijkmaker. Ook Lars moest helpen om dit te voorkomen.

In de 2e helft wederom een kans in de 1e minuut, maar Kevin raakte de paal. Helaas voor hem zal diezelfde paal de 2e helft meerdere malen in de weg staan. Maar toch wist hij het net te laten trillen door de 2-4 er in te schieten. Oranje Wit had een sterk speler waar DFC op moest letten. Maar Lars, Joey 1 en Abdi ( gelegenheidsback maar deed het voortreffelijk ) had de aanval van Oranje Wit volledig in de tang. Door een doelpunt van Joey 2 liepen we verder uit. Kevin en Salah schoten de 2-6 en 2-7 binnen.Een overwinning die dik en dik verdiend is. De verdediging met Delano , Joey 1 , Abdi en Lars stond als een huis. Op het middenveld heersten Damien , Oskar , Salah en Ensar. Voorin waren Joey2, Sophie en Kevin superieur.

Teamwerk en inzet , en we zijn onverslaanbaar. Dit bleek ook toen een speler van de tegenpartij meerdere malen doorliep op onze keeper Delano. Dan staat de ploeg achter elkaar en komen zij voor elkaar op. DAT IS PAS EEN TEAM !!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com