Jairo Franklin Todd keert terug op het oude nest, DFC

14 maart 2023 60x bekeken, Geen reacties »

bron: voetbaljournaal

Vandaag in Transfertalk spreken wij met Jairo Franklin Todd, de 21-jarige linksback/linksmidden die aan het einde van dit seizoen terugkeert naar zijn oude club DFC.

Carrière
Jairo Franklin Todd begon met voetballen op negen jarige leeftijd. Hij begon bij DFC, waar hij in totaal tien jaar heeft gezeten. Op 19-jarige leeftijd heeft Jairo zijn debuut gemaakt voor het eerste van DFC. Door omstandigheden moest hij helaas stoppen bij DFC. Om nog fit te blijven ging hij naar het o-23 team van Oranje wit.

Reden van de overstap
Op dit moment zit Jairo in een team zonder trainer en keeper. Daaraan stoorde hij zich, omdat hij merkte dat het geen positieve invloed had op het spel van het team. Jairo miste de structuur en de motivatie van zijn oude club DFC. Dat blijft toch de club waar hij begon met deze mooie sport en DFC zal altijd speciaal voor me zijn.

Oranje Wit
Jairo vindt Oranje Wit een gezellige en leuke club. Ook vindt hij dat hij met gezellige mensen in een team zat. Toch past DFC beter bij hem denkt Jairo. ‘’Ondanks een leuke ervaring bij Oranje Wit.’’

DFC
We vroegen Jairo wat hij zou willen bereiken bij DFC hij antwoorde als volgt: ‘’Natuurlijk net als elke voetballer van mijn leeftijd zoveel minuten maken als mogelijk is in het eerste elftal, makkelijk gaat het niet worden maar ik ben bereid om alles te geven wat nodig is.’’

Jairo kijkt uit naar volgend seizoen bij DFC. Hij denkt dat het een leerzaam seizoen wordt aangezien hij weer aansluit bij de senioren in plaats van de O23. Het wordt voor Jairo zaak dat hij zoveel mogelijk ervaring op kan doen komend seizoen om zich verder te ontwikkelen.

Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com