in memoriam : Arend de Kok ( 96 jaar )

17 maart 2023 77x bekeken, Geen reacties »
in memoriam : Arend de Kok ( 96 jaar )

Op 16 maart j.l. is AREND de KOK in de ouderdom van 96 jaar overleden.

Pas op latere leeftijd werd hij in 1969 lid van DFC, en was derhalve in leeftijd het oudste DFC lid. In zijn 54 jaren lidmaatschap was hij voor de club heel aktief. Hij hield zich bezig met het clubnieuws, kantine en vooral de DFC jeugd. Hij werd voor zijn vele werk onderscheiden met de zilveren DFC speld van verdienste, DFC speld voor 40 jaar lidmaatschap, en natuurlijk de benoeming als DFC lid van verdienste.

Arend de Kok was een heel precies en nauwkeurig werkend DFC lid, en bovenal een rustig en aardig mens!

DFC wenst de nabestaanden veel kracht toe om dit verlies te verwerken.

Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com