DFC JO13 grijpt ( gedeelde ) koppositie

11 maart 2023 57x bekeken, Geen reacties »

DFC JO13 stond vandaag voor de zware opgave om de tegenstander met lege handen naar huis te sturen. Gelukkig voor de buren was de rit niet lang, want RCD ging met gebogen hoofd terug naar hun eigen kantine, 4-1 winst voor DFC !!

Maar dat zag er niet naar uit na 25 seconden. Een inschattingsfout bij DFC zorgde nl vanaf de aftrap voor de 0-1 van RCD, een slechtere start kan je niet bedenken. DFC rechtte de rug, stond op toen het moest en nam het initiatief gelijk over. Na ongeveer 10 minuten spelen stuurde Ryan zijn teamgenoot Arda op pad om de 1-1 binnen te werken. Nog steeds had DFC alles in handen, en het wachten was op de voorsprong. 2 vrije trappen waren de uitgelezen kans , maar beide ballen belandde op de lat. ( note voor de trainers : latje trap op de training werpt zijn vruchten af, maar liever zijn we de bal net onder de lat er in gaan ). Een corner van Ryan kwam op het hoofd van Wisar, die voor de rust nog de voorsprong verzorgde, 2-1.

DFC was simpelweg sterker en dominant, en had meerdere kansen.

De 2e helft zette DFC die druk door en ging verder waar het gebleven was. Goed druk zetten op de verdediging en RCD verspeelde de bal, en daar wist Ryan wel raad mee. 3-1. Toch kwam DFC gedurende 10 minuten in de verdrukking. Fredrico wist zijn doel schoon te houden met enkele reddingen, en ook de verdediging stond zijn mannetje. ( Onze backs zijn 2 kanjers van meiden , daar kom je bijna niet langs hoor ). Het slotakkoord was weer voor DFC. De 4-1 kwam van de voet van Nassim, en de passeer acties hieraan vooraf was fenominaal.

Door deze goede overwinning kroop DFC naar de ( gedeelde ) koppositie. Samen met Emma staan ze bovenaan. En laten die 2 ploegen nu uitgerekend elkaar treffen as zaterdag bij DFC. Hier komen jullie toch zeker naar kijken om DFC aan te moedigen!!!!

Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd en dient alleen ter verificatie. Verplichte velden zijn aangeven met een *

Voer daarnaast ook de woorden die u onderaan ziet staan op volgorde in het vak eronder in (gescheiden door een spatie). Dit helpt voorkomen dat geautomatiseerde programma's deze website misbruiken om spam te verspreiden.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com