JO13 verliest , wedstrijd met 2 gezichten

11 februari 2023 95x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO13 verliest , wedstrijd met 2 gezichten

DFC JO13 hoopte de goede start van verleden week voort te zetten, thuis tegen Wieldrecht. Het werd een pot met 2 verschillende helften, maar toen de rook was opgetrokken, stonden we met lege handen.

Het begin , zeker de 10 minuten , kon DFC nog aardig meedoen. Helaas zakte het daarna volledig in. Het middenveld werd overlopen , het baltempo te langzaam , onderlinge communicatie was er niet. Dit was wachten op de 0-1 en die kwam er dan ook. Fredrico wist met een redding nog erger te voorkomen, zodat er de nodige reparatie werkzaamheden moesten gebeuren in de rust. Het slappe begin , zonder inzet, kan zeker niet los worden gezien van een matige training eerder deze week. Daar werden de spelers dan ook even netjes op gewezen, kom op DFC. Toon ballen en ga voetballen. Als we dan toch verliezen, dan wel met strijd.

De 2e helft toonde DFC dan toch de vurig gewenste inzet. Het leidde niet gelijk tot kansen, mar de strijd werd aangegaan en we kregen langzaam aan recht op een gelijkmaker. Balen dat juist op zo moment de 0-2 in ons netje valt. Maar pak op die bal, het is pas klaar als de scheids affluit. Een mooie corner van DFC en Wisar maakt de aansluiter. Vanaf dat moment worden de mouwen verder opgestroopt, we gaan voor de gelijkmaker. Wieldrecht voelde de druk, en het gedrag vanaf de zijlijn richting de scheids was onsportief te noemen. De scheids heeft zelf wel een goed horloge, en de trainers van Wieldrecht hoeven de tijd niet bij te houden hoor. Een trainer heeft een voorbeeld functie, en dit gedrag wordt op gegeven moment over genomen door de ploeg. En dat gebeurde dan ook. Een uitbraak van DFC werd gestopt. Maar de wijze waarop is ronduit belachelijk. ZULKE OVERTREDINGEN HOREN NIET OP EEN VOETBALVELD THUIS, ZEKER NIET BIJ JEUGDWEDSTRIJDEN !!!!! Een opstootje volgde, en wat restte was een vrije trap van DFC. Toen de scheids affloot, stond DFC met lege handen.

De 2e helft werd er gestreden door DFC , met passie en inzet. Ook hier leren we van en zullen we op den duur alleen maar beter van worden. Maar de nasmaak van onsportiviteit is een vieze nasmaak. Totaal onnodig en Wieldrecht mag zeker eens goed in de spiegel kijken.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com