JO12 kan EBOH niet verrassen

11 februari 2023 72x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO12 kan EBOH niet verrassen

Vandaag EBOH thuis, de “angstgegner” waar we altijd van verliezen. Zal het vandaag een keer gaan lukken om als winnaar het veld af te stappen?? Nee dus.

We waren compleet en vol goede moed. Het gevoel dat we vandaag van EBOH gingen winnen was aanwezig. De wedstrijd begint en DFC is eigenlijk gelijk de bovenliggende partij. We hadden de wedstrijd onder controle en we waren op zoek naar de 1-0. En die kwam al snel. Een mooie steekbal van Damien op Joey2, die Abdi vrij speelde en het was ook 1-0. Helaas vloog er een corner in bij ons, letterlijk vanuit de lucht vallen dus en het was 1-1. Damien en Delano moesten de boel dicht houden achterin en daar slaagde ze zeker in. Ensar liep veel meters aan de rechterkant om steeds die voorzet weer te geven. We kregen echt kansen genoeg om weer op voorsprong te komen, maar de rust kwam met 1-1.

Tweede helft is nog geen 30 seconden oud, als EBOH stiekem de 1-2 er in schiet. Nee he, zijn we eindelijk een keer beter dan hen, staan we weer achter. Kom op DFC, schouders er onder en inzet tonen. En dat deden ze dan ook, meer dan genoeg inzet. Een vrije trap voor Salah links van het doel.Hij gaat toch niet op doel schieten, dat kan niet hoor…. EEN BEAUTY VAN EEN VRIJE TRAP , strak in de kruising, zo dan pfff. Salah zet DFC op 2-2. We gaan ervoor, want we zijn echt beter, op zoek naar dat 3e doelpunt. Maar het zal toch niet he??? Zelf die bal er niet in krijgen en EBOH een uitvalletje en het staat 2-3. DFC gaat alles op alles spelen en stuurt Joey 1 naar het front. In de jacht op de gelijmaker lig er ruimte voor EBOH en die benutte zij goed. 2-4. Maar we geven niet op. Een 200 % kans voor Kevin , die te gehaast schiet en naast mikt. Joey 1 weet de spanning toch weer terug te brengen tot 3-4, maar dichterbij konden we niet komen. Ongelofelijk, duidelijk de betere maar weer met lege handen staan. EBOH blijft echt een “angstgegner”.

Maar de inzet was een dikke pluim waard. En dan kan je misschien verliezen, het is wel met opgeheven hoofd en je mag trots zijn op jezelf.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com