DFC pakt eindelijk de volle buit , 2-3 overwinning

11 februari 2023 101x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC pakt eindelijk de volle buit , 2-3 overwinning

DFC mocht vandaag naar Rhoon, om daar op zoek te gaan naar de zo vurig gewenste overwinning. De laatste overwinning dateert immers van 19 nov, en DFC staat dus al 6 wedstrijden “droog “. Hoe lekker is deze driepunter dan, 2-3 winst.

DFC kon sinds lange tijd weer gebruik maken van een zo goed als volledige selectie, en dat kwam het spel zeker ten goede. Door blessures en schorsingen was dit lange tijd niet mogelijk. En als we dan compleet zijn, staat er gewoon een goed ploeg. De 1e helft domineerde DFC en gaf het geen kansen weg. De kansen van DFC werden echter nog niet benut. Tot de 16 meter ging het goed, maar de afronding nog niet.

Hoe anders was dit der 2e helft. Als vrij snel in de 2e helft was daar de 0-1 van Colin. Volgens de kenner een wereld doelpunt. Dit gaf de ploeg vleugels en 10 minuten later was het Yassine die de 0-2 binnen legde. Mike wist zelfs de 0-3 nog te scoren, en DFC zat op rozen. Maar Rhoon ging wat terug doen, en de stand werd 1-3. In blessure tijd kwam zelfs de 2-3 nog op het scorebord, en moest DFC vol aan de bak om de winst over de streep te trekken. Dit lukte en de overwinning werd bejubeld door de spelers en staf.

Elftal leider Cees van Woerkom over de wedstrijd : ” Een goede pot van DFC met verzorgd voetbal. We hadden een overwicht op het middenveld en dat werd benut. Een super mooi resultaat. ”

Bij afwezigheid van grensrechter Enzo, nam Aad de vlag te handen en deed dit uitstekend.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com