Koppel Klaverjassen 30 december

16 december 2022 91x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Koppel Klaverjassen 30 december

Vrienden en vriendinnen,
Ik kan jullie het heugelijke nieuws mededelen dat  het koppel klaverjassen vol zit. Er hebben zich 20 koppels aangemeld.Daar zijn wij wederom trots op. 2 jaar lang konden wij het niet organiseren vanwege de Corona beperkingen.

Natuurlijk zijn wij ook weer trots op Jolanda en Cees die met assistentie weer een verschrikkelijke lekker hap Chinees – Indisch op de tafel gaan zetten. Dan wordt het Biljart geheel ingericht naar Oosterse sferen.Nog wel 14 dagen geduld hebben. Natuurlijk kunt u tegen betaling van € 6,00 gezellig met ons mee eten, maardan dient u zich wel via j.breet429@gmail.com zich aan te melden. Kom gezellig het jaar met ons afsluiten onderhet genot van een hapje en een drankje en geef u op voor het Chinees – Indisch buffet. U kunt zich tot uiterlijk 27 december aanmelden 

Onderstaande koppels gaan strijden om de jaarlijkse DFC bokaal.- koppel 01 Gerard Bos & Richard in ´t Veld- koppel 02  Ruud Hendriks & Jan Breet- koppel 03  Maarten Rombout & Mary Augspurger- koppel 04  Bert Huijbens & Fred Eland- koppel 05  Arie Evers & Geug Leendertse- koppel 06  Jolanda Nanlohy & Janet de Vries- koppel 07  Sylvia Vuik & Rens Vuik- koppel 08  Patrick Verhey & Peter Geijp- koppel 09  Ewald Kirchhoff & Loes de Pee- koppel 10  Robert Langevoort – Carla de Visser- koppel 11  Co Hendriks & Nico de Visser- koppel 12  Janus Ponte Sr. & Janus Ponte Jr.- koppel 13  Gos Koernap & Leo de Kievit- koppel 14  Rob Rietbroek – Ramon Westveer- koppel 15 Hennie v.d. Berg & Kees v.d. Berg- koppel 16 Henk v. Heeren & Bas Bollaard- koppel 17 Luigi Bevilacqua & Alex Kielema- koppel 18 Jack Bakker & Davey Bakker- koppel 19  Arno v. Wijnen & Colin de Zeeuw- koppel 20  Richard de Visser & Ria Stomp

Inschrijven vanaf 13:15 uur  (gaarne gepast betalen !!!!)13:40 uur tafel loting13:45 uur Aanvang

Bediening bestaat uit Winnie en Marian
Wij wensen u allen een fantastische middag/avond!!!!!!

Namens de klaverjas organisatie, Jan Breet

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com