GEZELLIG HET JAAR AFSLUITEN BIJ DFC

2 december 2022 106x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor GEZELLIG HET JAAR AFSLUITEN BIJ DFC

Vrijdag, 30 december organiseert de klaverjas afdeling weer een jaarlijkse afsluiting met een CHINEES -INDISCH BUFFET.Tevens kunnen de klaverjas liefhebbers hun hart ophalen, want wederom organiseren wij weer een:                                                        KLAVERJAS KOPPEL TOERNOOI

Dit toernooi is uitsluitend toegankelijk voor een iedere DFC-er of lid van de klaverjas afdeling.Een DFC-er of lid van de klaverjas afdeling mag een introducé inschrijven. Je buurman, kennis vriend is geen geen probleem.De kosten bedragen € 6,00 per persoon. (gaarne gepast betalen) 

Er kunnen maximaal 20 koppels deelnemen.Er wordt gespeeld om de traditionele DFC klaverjas bokaal Laat je vrouw gezellig meegenieten van het buffet. Wel aanmelden dat zij  mee wilt eten.Kom je gezellig een drankje drinken en wil gebruikmaken van het Chinees Indisch buffet, geef u dan op. Introducees zijn welkom.Kantine geopend vanaf: 13:00 uurAanmelden klaverjassen vanaf 13:15 uurLoting: 13:45 uurRond 17:30-17:45 wordt het Chinees-Indisch buffet uitgeserveerd

De volgende koppels hebben zich reeds aangemeld:01 Gerard Bos & Richard in t Veld02 Ruud Hendriks & Jan Breet03 Maarten Rombout & Mary Augspurger04 Bert Huijbens & Fred Eland05 Arie Evers & Geug Leendertse06 Jolanda Nanlohy & Janet de Vries07 Sylvia Vuik & Rens Vuik08 Peter Geyp & Patrick Verhey09 Ewald Kirchhoff & Loes de Pee

24 december sluit de inschrijving voor een ieder

Inschrijven kan natuurlijk bij Jan Breet : j.breet429@gmail.com                                                

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com