Reunie paaskamp leiders !!

1 november 2022 151x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Reunie paaskamp leiders !!

50 x DFC paaskamp, in al die jaren is dit mogelijk gemaakt door leiders die zich belangeloos hebben ingezet voor de DFC jeugd. Hoeveel leiders zich in al die jaren hebben ingezet is niet te tellen. Maar zonder jullie inzet was het paaskamp nooit mogelijk geweest in al die jaren.

Nu de jubileum editie er aan zit te komen, is dit een mooi moment om al die oud leiders bij elkaar te krijgen voor een reunie. De huidige paaskamp organisatie heeft in overleg met het bestuur gekozen voor een receptie met een hapje en drankje op donderdag 6 april, van 20 to 22 uur.Gezellig met elkaar verhalen ophalen over de beginjaren van het kamp, tot aan de de meest recente paaskampen.

Om een beeld te krijgen hoeveel mensen er die avond aanwezig zullen zijn, vragen wij U zich aan te melden voor de receptie.Dit kan door uw aanwezigheid kenbaar te maken via een reactie op dit bericht, een app te sturen naar Arno ( 0642144992 ) of een email te sturen naar dfc.paaskamp@gmail.com.

Graag uw aanwezigheid kenbaar te maken voor 1 dec 2022.

Wij hopen U in grote getalen te mogen begroeten, want 50 x paaskamp is zeker iets waar we met trots bij stil mogen staan.Dus voor alle oud leiders, noteer alvast in de agenda: 6 april , 20 tot 22 uur, reunie paaskamp leiding !!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com