JO12 is ongeslagen status kwijt.

20 november 2022 130x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO12 is ongeslagen status kwijt.

Afgelopen zaterdag moest DFC JO12 zijn ongeslagen status in de 2e fase van de competitie verdedigen. helaas werd er verloren in een ” 2 gezichten wedstrijd ”

Vooraf , en helaas moet het elke week herhaald worden, was het nog zo gezegd, begin scherp dan hoeven we voor niemand bang te zijn. Maar de wedstrijd had duidelijk 2 gezichten. Een zwakke 1e helft maar een super 2e helft.Rijsoord had een sterke ploeg, maar DFC was niet scherp begonnen. Dat was te merken op de manier waarop de doelpunten vielen. We kwamen op snel achter door een corner. Dat kan een keer gebeuren. De 0-2 van Rijsoord kwam uit een…. corner. Dan zal je zeggen, we weten wat we moeten doen als we een corner tegen krijgen. Maar daar kwam corner nummer 3 en ook doelpunt nummer 3, en 0-3 achter. Dan mis je blijkbaar de felheid. We kregen nog enkele kansen die er niet in gingen. Net voor de rust was het Kevin die de 1-3 maakte.

De donderspeech had blijkbaar effect in de rust, want DFC was opeens een compleet andere ploeg. Waarom kan dit niet gelijk vanaf het begin ??

In de 2e helft een omzetting die vaker effect heeft gehad. Joey1 naar voren om samen met Kevin oorlog te maken. De eerste kans voor DFC kwam al snel. Maar de doelpunten bleven nog uit. DFC besloot op alles of niets te gaan spelen, want het kan nog. Achterin een mannetje doorschuiven naar het middenveld, Rijsoord kreeg het zwaarder en zwaarder. DFC krijg een strafschop. De goed leidende scheids Stefan de Visser zag het goed. Kevin kreeg de ideale kans voor de aansluiter, maar miste helaas. Niet getreurd, blijf pushen, het kan nog. Een mooie assist van Ensar op Kevin en de 2-3 lag er in. DFC vocht voor elke meter maar het lukte niet om de gelijkmaker te scoren. Op basis van de 2e helft had dit zeker wel verdiend geweest.

Een slechte 1e helft maar wat legde we een 2e helft op de mat. Als we die inzet nu de gehele wedstrijd kunnen laten zien, gaan we nog mooie potjes tegemoet. Ondanks de mindere start kunnen we als trainers toch trots zijn dat we onszelf helemaal terug knokken in de wedstrijd, en dat is zeker een compliment aan de ploeg !!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com