JO12 blijft koploper

13 november 2022 116x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO12 blijft koploper

Zaterdag ging de JO12 op bezoek bij medekoploper Alblasserdam. Beide teams hadden hun eerste partij gewonnen, dus dit kon een leuk potje worden.

Tegen het decor van een lekker zonnetje en mist over het veld, begon de wedstrijd traditioneel met een paar wakker word momentjes voor DFC. Gelukkig duurde deze niet al te lang en kwamen we snel in ons spel. De wedstrijd ging gelijk op en het was Alblasserdam die de score opende. DFC trok snel het initiatief naar zich toe en dacht recht te hebben op een strafschop, omdat een speler van Alblasserdam als een volleerd volleyballer de bal uit de lucht smashte. Tot ieders verbazing was de lezing van de scheids dat het geen hands was. Dit inspireerde DFC om een tandje bij te zetten en op mooi voorbereidend werk van Oskar kon Kevin de 1-1 scoren. DFC had nu de beste kansen en was op zoek naar meer, dat kwam er niet voor rust.

De punten op de i zetten en de drie punten meenemen, kom op DFC.

Joey 1 ging voorin de boel opschudden, samen met zijn maatje Kevin in de spits. Dit is een beproefd recept en werkte eerder. Joey ging solo op het doel af maar wist niet te scoren. Qua felheid zat het goed in de groep. Er werden mooie aanvallen op de mat gelegd en het samenspel was schitterend. Een slim genomen corner van Joey 1 die de verdediging in de luren legde, stelde Kevin in staat de 1-2 te noteren. Alblasserdam kwam soms gevaarlijk terug en dit was nog geen gelopen strijd. De verdediging van DFC moest vol aan de bak maar we hebben gelukkig altijd Delano die weer een super wedstrijd stond te keepen. Aan de andere kant kreeg DFC genoeg kansen de score verder uit te breiden, maar ook bij Alblasserdam stond er een goede keeper. Het fluitsignaal was dan ook zeker welkom en de overwinning een feit.

Dit was wederom een super prestatie waarbij goed voetbal en inzet zorgde voor de winst !!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com