JO12 op stoom, overwinning met dubbele cijfers.

8 oktober 2022 106x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO12 op stoom, overwinning met dubbele cijfers.

Vandaag een lekker zonnetje, een keer geen regen, op naar Dubbeldam voor een lekker potje voetbal.

DFC moest met een soort fantasie opstelling spelen, omdat de halve verdediging er niet bij kon zijn. Maar ook dan kunnen we iedereen aan, als de inzet goed is. Het eerste gedeelte verliep stroef. We waren nog niet helemaal wakker en de vereiste inzet was er nog niet. Tot de time out was er geen score. Daarna kwam Noah los en ging het lopen. De 0-1 was een solo langs 5 man vanaf het middenveld en we hadden de verdiende voorsprong te pakken. De 0-2 was een familie aangelegenheid. Noah bereidde het geheel voor en zijn zus Sophie klaarde de klus. Noah zelf maakte dan weer de 0-3. Familie Soeteman zorgde voor de gehele productie in de 1e helft. Een schot van Dubbeldam betekende de 1-3.

Een beetje een onsportieve coaching van Dubbeldam zijde, om de speler van DFC dan maar neer te halen, bracht enige commotie. Kom op Dubbeldam, zo gaan we niet met elkaar om. We zijn juist gewend om altijd leuk tegen jullie te spelen, dit is onnodig. De spelers van DFC waren hier niet van gediend en gelukkig was het rust.

De rust werd gebruikt om DFC te gaan laten voetballen. We spreken met onze voeten, en gaan niet mee in het gedrag van de tegenstander. Ga gewoon de bal het werk laten doen en laat zien hoe goed we kunnen spelen.

De 2e helft was voor Ensar. Nadat hij verleden week tegen Rijsoord Joey 1 assisteerde om alle goals te maken , zodat Joey toen man of the match kon worden, werd hij het vandaag zelf. Hij wist de 1-4 te maken. Trots kwam hij vertellen dat het zijn eerste doelpunt was na een lange periode. Lars wist op inzet en doorzetten de 1-5 te maken. Dat Ensar de smaak te pakken had, was te zien bij de 1-6. Vanaf de middenlijn schoot hij zo de bal over de keeper. Kevin wist met een bekeken schot ( zelf moest hij er ook om lachen want het was een voorzet haha ) de 1-7 te scoren. Een corner van Noah en Ensar wist zijn hattrick te maken, 1-8. Een eigen doelpunt van Dubbeldam en een normaal doelpunt van Dubbeldam zorgde voor 2-9. Nu willen we de magische 10 ook halen. Een mooie dieptebal van Ensar kwam bij Joey 1 terecht, die naar voren was gegaan. En daar was dan de 2-10.

Een langzaam begin waarbij de spelers even moesten ontwaken, maar daarna de draad goed opgepakt en met leuk voetbal, maar vooral met inzet , een verdiende overwining. Spelers op vreemde plekken maar ook dat is soms nodig. Kevin kwam zelfs vragen of hij vaker achterin mocht spelen haha. We hebben het vandaag netjes gedaan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com