DFC blijft koploper door 1-2 uitzege.

8 oktober 2022 154x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC blijft koploper door 1-2 uitzege.

DFC mag zich na vandaag alleen koploper noemen in de competitie, want ook in de 3e wedstrijd was er een winstpartij. Echter moet wel vermeld worden dat de enige ploeg die ook nog het maximale rendement qua punten heeft, Zwaluwe, vandaag vrij was. De ontmoeting volgende week tussen DFC en Zwaluwe mag dus met recht een kraker genoemd worden.

DFC speelde vandaag uit bij Seolto, en de wedstrijd had 2 gezichten. DFC begon sterk aan de partij en had de volledige controle over de 1e helft. Na een klein kwartier spelen mocht Okan vanaf de penaltystip de 0-1 binnen schieten. De druk bleef er vol op, want slechts 2 minuten later werd de score door Claudio verdubbelt naar 0-2. Dit was ook de stand waarmee de rust werd opgezocht, maar het was geen goede afspiegeling van de wedstrijd. DFC had veel meer de kansen moeten benutten en verder voor kunnen en moeten staan. De 1e helft was DFC superieur op het veld.

De 2e helft kwam DFC wat minder uit de kleedkamer. De partij werd feller en DFC liet zich hierheen meeslepen. Het resulteerde halverwege de 2e helft in de aansluiter van Seolto, 1-2. Een opstootje tussen beide teams, betekende een 2e gele kaart dus rood voor Ruben. Of dit een terecht rode kaart was zijn de meningen over verdeeld. Feit was dat de scheidsrechter in de 2e helft meedeelde in de malaise en zijn beslissingen niet allemaal zuiver waren. DFC moest echter door met 10 man en de voorsprong proberen over de streep te trekken. Dat dit soms gepaard ging met billen knijpen was op dat moment niet relevant, de winst was het enige wat telde. De opluchting was dan ook groot toen het eindsignaal klonk en DFC zich nog steeds koploper mocht noemen. 3 gespeeld , 9 punten.

Volgende week dus de wedstrijd tussen de 2 ploegen die alles hebben gewonnen tot nu toe, DFC – Zwaluwe. Voor nu is het weer een week genieten van de ranglijst.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com