JO13 heeft patent op 7-1 thuis winst partijen.

24 september 2022 188x bekeken, 1 reactie »

Na een valse start uit bij Dubbeldam en een 7-1 winst thuis tegen Wieldrecht, was er vandaag weer een thuiswedstrijd en deze keer tegen Oranje Wit. Het werd weer een 7-1 overwinning.

De ploeg van Raymond en Colin had afgelopen week goed getraind en wilde deze flow op het veld laten zijn. De tegenstander Oranje Wit had de pech als speelbal te fungeren. Want er was geen houden aan. Zeker in de 1e helft stond de druk volledig op het doel van Oranje Wit en werd continue onder vuur genomen. Al snel in de wedstrijd scoorde Wisar de 1-0. Noah ( op aangeven van Ryan ) wist de 2-0 te maken. Kydriano maakt de 3-0. DFC was niet te stoppen en de doelpunten waren of mooi van schoonheid, of mooi als aanval. Oranje Wit deed iets terug door de 3-1 te noteren, maar DFC ging gewoon door met scoren. Nassim , en Ryan ( 2x ) zorgde voor een 6-1 rust.

Na de rust bleef DFC weliswaar de bovenliggende partij maar was de scoringsdrift een beetje weg. Emin wist nog wel te scoren en de eindstand op 7-1 te zetten.

Een mooie degelijke overwinning voor de JO13.

1 reactie

  1. Sadullah Polat 24 september 2022 om 15:01 -

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com