JO12 heeft de smaak nog niet te pakken.

18 september 2022 141x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO12 heeft de smaak nog niet te pakken.

De JO12 is na 2 wedstrijden spelen nog steeds puntloos in de competitie. Nadat we verleden week verloren op inzet van Papendrecht, hadden we de hoop gevestigd op een bekende tegenstander, EBOH.

Al 3 seizoenen komen we dezelfde ploeg en trainers tegen, en dat is altijd gezellig. Het voordeel van de overwinningen ligt bij EBOH, maar we zullen toch een keer het veld afstappen met een big smile, dus waarom vandaag niet?

De start is redelijk maar een eigen doelpunt helpt dan niet. Nu scoren we een keer als eerste, staan we nog 1-0 achter. Gelukkig lag de gelijkmaker er voor de time out al in. Kevin maakte de 1-1. De time out werd benut om de spelers te vertellen dat het gat tussen verdediging en aanval te groot is, oftewel we verliezen de strijd op het middenveld. Beter op elkaar aansluiten. Helaas konden we dit niet voor elkaar krijgen en gingen we rusten met 3-1 achterstand.

In de rust is er weer geprobeerd om dit uit te leggen aan de spelers. Kom op DFC, druk zetten en opjagen

Dat ging in de 2e helft zelfs de goede kant op, en Kevin maakte de 3-2. Zal de boodschap zijn binnen gekomen ???? Ik zal jullie niet langer in spanning houden, nee dus. We verloren volledig de strijd op het middenveld, zoals al meerdere keren verteld. En de ballen vlogen ons om de oren. Toen de orkaan van EBOH was uitgeraasd, stopte de teller op 8-2.

Deze week pakken we de draad weer op , en misschien moet het grote bord er maar weer eens bij om het te visualiseren. Want als we de afspraken niet nakomen dan worden we weggespeeld op het middenveld. En gaan we nog veel meer van dit soort wedstrijden krijgen. De inzet was deze week in ieder geval beter. Nu de uitvoering nog.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com