3 x is scheepsrecht voor JO12

24 september 2022 135x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3 x is scheepsrecht voor JO12

Na 2 nederlagen, zijn we gebrand op een goed resultaat vandaag uit bij Oranje Wit. Alhoewel terugkijken nooit zin heeft, werd er vooraf toch even besproken waar we het de laatste 2 weken hebben laten liggen….. inzet !!

De trainers Arno en Rens gaven het nogmaals aan, werken en inzet tonen, dan komt het helemaal goed. Want deze ploeg kan leuk ballen als ze willen. Vanaf het eerste moment zagen we dat het goed zat vandaag, want we hebben de tegenstander bijna de gehele wedstrijd onze wil opgelegd. Al snel kwamen op op 0-1 door Kevin. Maar wat kregen we een kansen zeg voor de score te verdubbelen. Maar de bal wilde er nog niet in. Vanuit het niets was daar opeens een aanval van Oranje Wit en lag de bal er zomaar in. In plaats van een ruime voorsprong werd de rust opgezocht met een 1-1 stand.

De rust bewaren tijdens de rust was het beste medicijn, want we wisten allemaal dat we de betere ploeg waren en we gewoon moesten doorgaan wat we deden. Alleen nu wel de kansen afmaken aub.

Het tempo moest weer omhoog en dat deden we snel. Kevin had het naar zijn zin en maakte snel de 1-2. Een mooie aanval via Lars en Noah resulteerde in de 1-3 van Kevin. Sporadisch kwam Oranje Wit naar voren, maar Delano wist zijn doel verder schoon te houden, met de hulp van Milan , Damien , Oskar, Lars en Joey1. Op het middenveld speelde Sophie weer ijzersterk verzorgde de coaching. Ensar kwam vaak dreigend op via de zijkant en kwam enkele keren in scoringspositie. Joey 2 schakelde steeds goed terug. Voorin had Kevin een leuke dag samen met Noah. Noah kreeg zelf nog een paar aardige kansen, maar had het geluk vandaag niet. Kevin wel, en maakt de 1-4 om de wedstrijd op slot te gooien. In het laatste kwart stuurde we Joey 1 nog naar het front, om samen met zijn maatje Kevin ( het zijn net Knabbel en Babbel samen ) de score verder uit te breiden. De lat zat Joey 1 in de weg om te scoren. Het bleef dus bij 1-4.

De score had hoger kunnen ( en moeten ) uitvallen, maar waar we het meest van hebben genoten, is de inzet en bereidheid voor elkaar te spelen. Als we dit nu elke week kunnen opbrengen, hoeven we echt voor niemand bang te zijn. Klasse gespeeld vandaag Boys en Girl.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com