samenvatting ALV 13 juni 2022

13 juni 2022 297x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor samenvatting ALV 13 juni 2022
samenvatting ALV 13 juni 2022

Na de corona perikelen, kon DFC eindelijk weer een ALV houden. De vergadering werd redelijk druk bezocht, en vooral het aantal aanwezige selectie spelers doet de club goed.

De voorzitter opende de vergadering met de mededeling dat de leden Jan vd Straaten en Peter de Roo een ingezonden brief hadden gestuurd. Beide brieven worden besproken bij de rondvraag. Omdat het zo lang heeft geduurd voor een ALV, zijn er in die periode ook leden van ons heen gegaan. De vergadering herdenkt deze leden met een minuut stilte,

Voorzitter Anne Evers komt aan het woord, en geeft de visie van het bestuur na de corona periode. Vlak na de corona was het stil op het complex, maar gelukkig zien we de laatste tijd weer veel vertier bij DFC en leven in de brouwerij. Dit komt de bar omzet ten goede , de SOOS is weer aanwezig, klaverjassen gaat weer starten, Bar Gebeure is weer aan het repeteren, en ook de badminton en tafeltennis zijn weer in aktie gekomen.

Financieel is DFC deze periode redelijk doorgekomen en dat is te danken aan de leden en trouwe sponsor. Het klusteam is flink bezig met de accommodatie. Het zo gewenste kunstgras voor alle complex bewoners, is een regelrechte aanwinst. Het nieuwe seizoen zal DFC starten met 13 jeugd teams, 6 senioren teams en de DFC dames.

Er zal meer aandacht komen voor de jeugd maar ook voor de dames. Anne bedankt een ieder die zich de afgelopen jaren heeft ingezet voor de jeugd. Vrijwilligers bij de jeugd blijven hard nodig, wellicht kan dit in de toekomst een verplichting worden richting de ouders. De structuur van de jeugd afdeling zal gaan veranderen en deze gesprekken zitten in een afrondende fase.

Binnen het bestuur is Mario Ghidini al enige tijd druk bezig als penningmeester. De leden moeten dit regelmentair nog goedkeuren, maar alle aanwezige leden spraken hun vertrouwen uit in Mario.

Er zijn ook gesprekken gevoerd met een mogelijke kandidaat voor het jeugd voorzitterschap, hier volgt later meerover.

Jan Breet zal betrokken blijven in de kascommissie, Ruud Hendriks voegde zich daar vandaag bij.

De jubilarissen worden apart op de website vermeld.

Bij de rondvraag sprak Ad Heijsman zijn complimenten uit aan de nieuwe penningmeester. Zijn werkzaamheden zijn ver boven de verwachtingen, en Ad geeft een groot chapeau richting Mario.

Dick de Jong gaf een toelichting op de werkzaamheden op het complex en sprak tevens de aanwezige leden bij over de gezondheidstoestand van Jan Klijnjan.

Cees Schriek bedankte traditioneel het bestuur voor hun inzet in deze moeilijke periode.

Anne gaf nog uitleg over de ingezonden brieven van Jan vd Straaten en Peter de Roo. Op het punt van Jan mbt de reunie van oud DFC word verdere aktie ondernomen. De ingezonden brief van Peter zal op de eerst komende ALV worden besproken, daar het bestuur de eventuele vragen niet gelijk kon beantwoorden, door afwezigheid van Peter zelf.

De voorzitter sloot de vergadering af, door de leden nog te wijzen op de aankomende fietstocht op 25 juni, gevolgd door de vrijwilligers avond. Tevens feliciteerde Anne DFC 4 met het behaalde kampioenschap. Anne gaf ook ten kennen, dat het aankomende nieuwe seizoen tevens het laatste seizoen van hem zal zijn als voorzitter. Na 6 jaar in deze functie, zal hij nog 1 jaar doorgaan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com