Peter de Roo ( 67 jaar ) overleden

17 juni 2022 736x bekeken, 1 reactie »
Peter de Roo ( 67 jaar ) overleden

Gisteren bereikte ons het droevige nieuws, dat Peter de Roo op 67e jarige leeftijd is overleden.

Peter heeft niet alleen zijn verdiensten op het veld gehad, maar ook naast het veld heeft Peter veel voor DFC kunnen betekenen, doordat hij in meerdere commissies zitting heeft gehad. Peter was niet alleen een journalist in hart en nieren, maar ook een getalenteerde boekenschrijver. Zijn laatste werk had de toepasselijke titel ” De gemiste kans van… ” , een boek over de voetbalclubs DFC , Emma en EBOH, over de hoogtijdagen van het Dordtse clubvoetbal.

Onlangs was Peter gestart met het grote genieten van het leven, door met pensioen te gaan. De vrije tijd die hij hiermee verkreeg, wilde hij graag benutten voor zijn DFC. Zo was Peter gestart met een vaste rubriek op de website: “Even nader kennismaken met… ” , waarin hij verscheidende DFC-ers in de spotlight wilde zetten. Uit respect voor Peter zal deze rubriek worden voortgezet.

Met het heengaan van Peter, verliest DFC een ware clubman. Een DFC-er die nog trouw elke wedstrijd van het 1e elftal bezocht.

Wij wensen de familie alle sterkte toe met dit enorme verlies.

1 reactie

  1. Henk van der Laan 18 juni 2022 om 10:15 -

    Wat een naar bericht!
    Peter heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het jubileumboek van EBOH. Wij zin hem daar nog steeds dankbaar voor. Sterkte met dit verlies.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com