CLAUDIO TENEGGI KIEST VOOR DFC

3 juni 2022 225x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor CLAUDIO TENEGGI KIEST VOOR DFC

Claudio Teneggi speelt komend seizoen voor DFC en is daarmee na Yassine Amarouch ( SVV) de 2e aanwinst.

Claudio kan centraal in elke linie uit de voeten en komt over van stadgenoot Wieldrecht. Claudio begon met voetballen in de pupillenjeugd van GSC / ODS en ging in zijn juniorentijd over naar de buurman Oranje Wit. Daar doorliep hij alle jeugdselecties om uiteindelijk buiten Dordrecht de A1 van ASWH te voorzien van doelpunten. Een jaar later maakte Claudio de overstap naar SC Feyenoord. Leerzaam maar toch het plezier missende ging hij weer terug naar ASWH met 2 opeenvolgende kampioenschappen en veel goals gescoord in de reserve hoofdklasse  met ASWH 2. In 2017 keerde hij terug naar Dordrecht om in het 1e van RCD te spelen. In 2019 maakte hij de overstap naar 2e klasser Wieldrecht met veel successen maar ook een turbulent laatste jaar.

De nu 26 jarige Claudio, de oudere broer van Jardel die al regelmatig uitkomt voor DFC 1 en ook zijn goaltjes meepikt, begint aan de Reeweg- Oost aan een nieuw hoofdstuk. Claudio is gezegend met scorend vermogen, spelinzicht en een winnaarsmentaliteit.

DFC is heel blij met de keuze van Claudio en we heten hem dan ook van harte welkom.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com