JO12 wint ook laatste wedstrijd en is zelfs ongeslagen kampioen!!

22 mei 2022 210x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO12 wint ook laatste wedstrijd en is zelfs ongeslagen kampioen!!
JO12 wint ook laatste wedstrijd en is zelfs ongeslagen kampioen!!

Afgelopen dinsdag was het kampioenschap al een feit, maar zaterdag waren de festiviteiten gepland. Maar als kers op de taart stond er natuurlijk wel een extra feestje op het spel, ongeslagen kampioen worden. De 14-1 winst zorgde ook hiervoor… ONGESLAGEN KAMPIOEN, 24 PUNTEN UIT 8 WEDSTRIJDEN.

Het publiek was massaal afgekomen op de wedstrijd. De JO11 zorgde met fakkels en vuurwerk voor extra sfeer, en als ook opa Rob zijn bekende kreet : ” DFC laat ons juichen” over het veld laat klinken, dan weten we het. Let the game begin. Scheidsrechter Max liet de bal rollen.

DFC begon gelijk furieus want zij wilde ongeslagen blijven. Terwijl de rook van de fakkels nog niet was opgetrokken lag het 1e doelpunt er al in. De ploeg zocht elkaar op om deze treffer te vieren. DFC liet ook zien dat zij de terechte kampioen zijn, want met sprankelend voetbal liepen zij al snel uit naar een 5-1 voorsprong in de rust. Trainer Raymond vatte het in de rust kort samen : ” Het verloop van de wedstrijd is voorspoedig en we controleren de wedstrijd volledig.”

De 2e helft was dan ook een show voor het thuis publiek. Het ene na het andere doelpunt vloog er in. En steeds als je dacht, dit is de mooiste van vandaag, kan het steeds gekker door nog mooiere doelpunten te noteren. Zelfs een corner werd er direct in gedraaid. Wat werd het publiek verwend. DFC liep rustig uit naar een 14-1 overwinning. Na het laatste fluitsignaal was het een rood wit feest op het veld. De JO12 en JO11 vlogen elkaar in de armen en de champagne kurken vlogen de lucht in. KAMPIOENEN OLE OLE !!!!Het feest kon losbarsten.

Eerst waren er de bekers voor alle spelers. Trainer Colin, helaas door ziekte afwezig, had gezorgd voor kampioen snoep, en bij de kampioensfoto hoort ook een grote beker. DFC had deze klaar staan voor de JO12. Met ook nog een bloemen ketting om en de felicitaties van het publiek, verhuisde het hele gezelschap naar de kantine om gezamenlijk patat en snacks te gaan eten.Wat kunnen we trots zijn op deze groep. Maar wie zijn de JO12 eigenlijk ?

*Keeper is Fredrico, nog niet zo lang bij de club, maar het is alsof hij al jaren bij de groep zit.*Gyliano is het slot op de deur, met zijn inzicht overziet hij alles *Ensar is een robuuste verdediger, kom daar maar eens langs *Kydriano is pas enkele maanden bij DFC, maar onpasseerbaar, hier gaan we nog lang plezier van hebben *Berke is onze tweebenige verdediger, maar als hij scoort juicht hij mooier dan Ronaldo *Davidson heeft een schot in de benen, dat hij nog niet door het net heeft geschoten is een wonder *Everich een echte spits, al lid vanaf de kabouters, geef die jongen geen kans want hij scoort * Ryan de captain, neemt zijn ploeg op sleeptouw en dirigeer de gehele ploeg, gaat altijd voorop* Noah de stofzuiger. Die kan je op elke plek zetten en verzaakt nooit. Altijd een voldoende.En dan zijn er ook nog de 3 golden girls.* Dylana ,die blijf gerust 60 minuten doorgaan. Menig jongen dacht hier wel even van te winnen, vergeet dat maar* Ahlam is de rust zelve, maar schijn bedriegt. Zodra de bal gaat rollen verander zijn in een machine die iedereen uitschakel.* Sophie de jongste van het stel, maar met haar slimme steekballen een plaag voor elke tegenstander.

En dan nog de staf. Want zij laten de ploeg presteren maar vooral ook genieten. Plezier staat voorop ,en dan komen de resultaten vanzelf.

* Raymond, het technisch vernuft van de staf. Met zijn ervaring op hoog niveau leest hij de tegenstander en weet hoe hierop te reageren.* Colin, zorgt met zijn trainingswijze ervoor dat de ploeg in elke situatie het doel kan vinden en de ploeg weet wat zij moeten doen.* Pieter en Rens zijn de keepers trainers. Samen zijn zij verantwoordelijk dat Fredrico slechts 11 doelpunten moest toestaan. * Arno is meer de regelaar. Hij zorgt ervoor dat de rest van de staf hun werk kunnen doen.

DFC mag trots zijn op de ploeg en de trainers. En dat zijn wij zeker.

JO12 ,van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap !!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com