JO12 kampioen

17 mei 2022 321x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO12 kampioen

Kampioenen ole ole ,kampioenen ole ole . Vandaag de thuis wedstrijd tegen GSC/ODS. JO12 was tot nu toe ongeslagen en door een gelijkspel van concurrent De Alblas afgelopen zaterdag, kan vandaag al de kampioens vlag in top. Maar om de goden niet te verzoeken, werd de wedstrijd als een normaal potje aangevangen.

Dat een kampioenswedstrijd over het algemeen nooit je beste wedstrijd is, was zichtbaar in de 1e helft. DFC kwam al vrij snel op 1-0 voorsprong en ook de 2-0 duurde niet lang. Maar opeen of andere manier was er toch spanning voelbaar. We gingen uit positie lopen, en dat resulteerde in de 2-1 voor rust. DFC was duidelijk niet zichzelf dus hadden de trainers Colin en Raymond werk voor in de rust.

En dat heeft geholpen blijkbaar, want de 2e helft zagen we een ander DFC op het veld. Al snel lag de 3-1 in het netje, maar GSC/ODS gaf nog tegengas en maakte het nog even spannend door de 3-2 te noteren. Maar toen was het over en uit en ging DFC spelen zoals een kampioen hoort te spelen. De bal was vanaf dit moment voor de JO12 en het scoren kon beginnen. DFC liep snel uit naar een comfortabele 7-2. En dat was gewoon dik verdiend. Na afloop kwam pas langzaam het besef dat de titel binnen was.

DFC JO12 IS GEWOON KAMPIOEN !!!! En als er zaterdag ook nog wordt gewonnen thuis van Heerjansdam, is het zelfs ongeslagen kampioen.

Een feestje doordeweeks is geen feest, dus de festiviteiten voor as zaterdag zijn al werking gezet. Want zaterdag gaat het helemaal los, DFC JO12 KAMPIOENS PARTY BIJ DFC !!!!

U bent van harte welkom om dit mee te vieren, hoe meer publiek langs de kant hoe groter het feest, Zaterdag spelen ze om 11.30 uur thuis onder leiding van niemand minder dan scheidsrechter Max vd Wetering.

DUS NOTEER IN DE AGENDA, 21 MEI 11.30 UUR : KAMPIOENS FEEST JO12

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com