JO11 speelt een wereld wedstrijd en haalt flink uit, 11-5 winst.

15 mei 2022 181x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO11 speelt een wereld wedstrijd en haalt flink uit, 11-5 winst.

De JO11 mocht sinds lange tijd weer een potje ballen en liet zien dat de trainingen niet voor niets zijn geweest. De groep word met de week sterker. Vandaag hadden we Ryan en Noah erbij.

Al binnen 1 minuut kreeg DFC een corner. Kevin lag deze panklaar voor Ryan die al snel de 1-0 noteerde. Niet lang daarna onderschepte Joey1 de bal en stuurde met een steekbal op maat Ryan de diepte in, en die hoef je zo kans niet te geven. 2-0. Kevin kreeg nog een opgelegde kans voor open doel maar miste. Noah moest handelend optreden om het doel schoon te houden. Net voor de time out werd het toch 2-1. Een peptalk was niet nodig, want we speelde fantastisch voetbal met steekballen ,diepteballen. Alleen de kansen nog afmaken. Gelijk na de timeout weer een steekbal van Arda op Delano en boem,3-1. Even ging de scherpte weg en was het 3-2. Maar de kansen werden door onszelf gecreerd en het was wachten op de doelpunten. Een uitbal werd door Ryan direct naar Delano geschoten en die maakte de 4-2. Nog voor de rust was het Kevin met een assist op Ryan en we gingen met 5-2 genieten in de zon van de siroop.

Rens en Arno waren trots, want wat werd er goed gespeeld met elkaar. Nog belangrijker dan de score was het samenspel en de communicatie. De JO12 trainers waren ook betrokken. Raymond was de scheids en Colin gaf langs de lijn ook zijn aanwijzingen.

Snel na de rust kwam Pelikaan nog even terug naar 5-3, maar DFC raakte niet in paniek. Een uittrap van Noah werd op de middenlijn opgepakt door Ryan en de soleerde het halve veld over om de 6-3 binnen te werken. Ook de 7-3 was een solo. Van achteruit hield de verdediging stand en het middenveld werkte keihard. Arda pakte de 8-3 en Delano de 9-3. Af en toe een speldenprik zoals de 9-4. Delano was op dreef en maakte de 10-4. Arda weer de 11-4. De mannen stonden op scherp maar lieten af en toe de kans liggen door niet over te spelen. De 11-5 was voor de statistieken.

Een wedstrijd waar het publiek stond te genieten van het spel. Je ziet dat de trainingen effect hebben op de ploeg. De JO11 en JO12 trainen samen. Het is een hechte en leuke groep. Nog 1 wedstrijd te gaan.

Klasse gespeeld vandaag JO11 !!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com